Συνάντηση στην Κ.Ο.Ε. για τα πρωταθλήματα πόλο

Συνάντηση στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με θέμα τα πρωταθλήματα πόλο Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου (και ώρα 13.00) παρουσία του συνόλου των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 κατηγορίας.

 

Εκ μέρους του Ν.Ο. Χανίων θα παρευρεθεί ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και έφορος υδατοσφαίρισης, κ. Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Ως γνωστόν, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, έχουν δημιουργήσει μία πρωτοφανή καθυστέρηση στην έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 κατηγορίας, με συνέπεια μεταξύ άλλων, η ανδρική ομάδα του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES να βρίσκεται εγκλωβισμένη από αυτή την κατάσταση.

Ο κ. Μαραγκουδάκης πρόκειται να εκφράσει τους προβληματισμούς του, μεταξύ άλλων και για το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων στην Ομοσπονδία και θα ακούσει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα διαμειφθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ30/09/2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την έλλειψη πετρελαίου στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ26/09/2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΛΕΙΨΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ