Συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της Σύρου

Παρών στη μεγάλη γιορτή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018», που ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μήνα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε όλα τα αγωνίσματα (Τεχνικό Ομαδικό, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο, Σόλο), διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τα εξής κορίτσια: Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Τουσισβίλι και Χατζησωτηράκη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με τη στήριξη του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Πρόκειται για το 9ο από τα 10 μίτινγκ της σειράς από τα οποία προκύπτει ειδική βαθμολογία (Ranking) που μεταξύ άλλων προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους πέντε πρώτους σε κάθε αγώνισμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «η Καλλιπάτειρα» για την ευγενική χορηγία του στην αποστολή των κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ