Συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της Σύρου

Παρών στη μεγάλη γιορτή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018», που ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μήνα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε όλα τα αγωνίσματα (Τεχνικό Ομαδικό, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο, Σόλο), διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τα εξής κορίτσια: Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Τουσισβίλι και Χατζησωτηράκη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με τη στήριξη του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Πρόκειται για το 9ο από τα 10 μίτινγκ της σειράς από τα οποία προκύπτει ειδική βαθμολογία (Ranking) που μεταξύ άλλων προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους πέντε πρώτους σε κάθε αγώνισμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «η Καλλιπάτειρα» για την ευγενική χορηγία του στην αποστολή των κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/02/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β!

Στην κορυφή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επιστρέφουν οι Κορασίδες Β! Τα εντυπωσιακά κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφεραν να σφραγίσουν την …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/02/2019

ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μετά τις Κορασίδες Α, οι Κορασίδες Β αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο (16, 17/2) στο χειμερινό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, οι αγώνες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ