Συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της Σύρου

Παρών στη μεγάλη γιορτή της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης που θα διεξαχθεί στη Σύρο θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι Χανιώτισσες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018», που ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 του μήνα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο Ναυτικός Ομιλος πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε όλα τα αγωνίσματα (Τεχνικό Ομαδικό, Ελεύθερο Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο, Σόλο), διεκδικώντας την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τα εξής κορίτσια: Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Τουσισβίλι και Χατζησωτηράκη.

Οι αγώνες συνδιοργανώνονται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με τη στήριξη του Δήμου Σύρου Ερμούπολης. Πρόκειται για το 9ο από τα 10 μίτινγκ της σειράς από τα οποία προκύπτει ειδική βαθμολογία (Ranking) που μεταξύ άλλων προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους πέντε πρώτους σε κάθε αγώνισμα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί το παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «η Καλλιπάτειρα» για την ευγενική χορηγία του στην αποστολή των κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ03/10/2018

ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τεστ που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών θα έχουν αυτή την …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ