Συμμετοχή στη β’ φάση προκρίσεων

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, η δράση για τους αθλητές αφορά στο Κ1 (σκάφος για έναν αθλητή), κάνοντας ο κάθε αθλητής από δύο φορές την απόσταση των 2000μ.. Οι χρόνοι της κάθε απόστασης θ’ αθροιστούν κι έτσι θα προκύψει η τελική κατάταξη ανά αγωνιστική κατηγορία. Το 50% των αθλητών και αθλητριών της κάθε κατηγορίας θα προκριθεί στην γ’ φάση.

Οι προκρίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Από μέρους του Ναυτικού Ομίλου οι αθλητές θ’ αγωνιστούν στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και νεανίδων.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που θα συμμετέχουν, είναι οι εξής: Δερμιτζάκης, Κονταξάκης, Κουργιαντάκης, Ξυρουχάκης, Πολυχρονάκης, Μαρώπις και Καράκη (στην κατηγορία νεανίδων).

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ06/08/2020

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΓΙΑΚ -ΞΑΝΑ- Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μια ακόμη σημαντική διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ της ήρθε να καταγράψει η ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Το …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ30/07/2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ SUP

Παρών για μία ακόμα φορά και μάλιστα με σημαντικές βλέψεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα κανόε καγιάκ Σπριντ και SUP θα είναι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ