Συμμετοχή στη β’ φάση προκρίσεων

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, η δράση για τους αθλητές αφορά στο Κ1 (σκάφος για έναν αθλητή), κάνοντας ο κάθε αθλητής από δύο φορές την απόσταση των 2000μ.. Οι χρόνοι της κάθε απόστασης θ’ αθροιστούν κι έτσι θα προκύψει η τελική κατάταξη ανά αγωνιστική κατηγορία. Το 50% των αθλητών και αθλητριών της κάθε κατηγορίας θα προκριθεί στην γ’ φάση.

Οι προκρίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Από μέρους του Ναυτικού Ομίλου οι αθλητές θ’ αγωνιστούν στις κατηγορίες ανδρών, εφήβων και νεανίδων.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που θα συμμετέχουν, είναι οι εξής: Δερμιτζάκης, Κονταξάκης, Κουργιαντάκης, Ξυρουχάκης, Πολυχρονάκης, Μαρώπις και Καράκη (στην κατηγορία νεανίδων).

Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανόλης Αγγελάκης.

Αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/03/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ SPORTS EXCELLENCE ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ανακοίνωσε ότι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 17 στο σύνολο με …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ13/01/2020

2001-2019: 19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των αθλημάτων του κανόε καγιάκ και του SUP εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ