Συγχαρητήρια Νέοι Ανδρες, συγχαρητήρια Δημοσθένη Αγιωργούση!

Μια νέα πολύ μεγάλη επιτυχία γιορτάζει το ελληνικό πόλο! Αυτή τη φορά είναι η σειρά για την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, η οποία μετά από μια εκπληκτική πορεία στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μινσκ της Λευκορωσίας, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Με τον Δημοσθένη Αγιωργούση να είναι, μάλιστα, μέλος αυτής της ομάδας, η εθνική μας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Μαυροβουνίου στον τελικό με σκορ 14-12, κατακτώντας έτσι την 1η θέση στην Ευρώπη. Το 2018 το οποίο εξελίσσεται πραγματικά σε ένα πολύ επιτυχημένο έτος για την Ελλάδα, αφού αυτό είναι το έκτο μετάλλιο φέτος σε μεγάλες διοργανώσεις (παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μεσογειακούς αγώνες).

Με την ευκαιρία, ο Νυατικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά όλα τα παιδιά και τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Τεό Λοράντο, αλλά ακόμα περισσότερο τον αθλητή του, Δημοσθένη Αγιωργούση για αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ17/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: ΙΣΟΠΑΛΟΙ 8-8 ΝΟΧ ANEK LINES-ΕΘΝΙΚΟΣ

Ενα εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES και τον Εθνικό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ18/11/2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΧΑΡΙΤΑΚΗ

Ικανοποίηση σε γενικές γραμμές στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES για το ισόπαλο 8-8 με τον Εθνικό, σύμφωνα με όσα τόνισαν στις …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ