Συγχαρητήρια Εθνική Νέων Ανδρών! Συγχαρητήρια Δημήτρη Σκουμπάκη!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την ασύλληπτη επιτυχία της να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Τέτοιες μεγάλες επιτυχίες γεμίζουν με υπερηφάνεια τον ελληνικό αθλητισμό, το άθλημα δε της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να κρατά πολύ ψηλά τη σημαία της εθνικής μας περηφάνιας!

Αν και η επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, θα μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική αναφορά σε ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Σκουμπάκη, γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ενας ακόμα, από τους αμέτρητους στην κυριολεξία μετά από τόσα πολλά χρόνια αθλητές, που φτάνει σε μία τόσο μεγάλη διάκριση, με τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου να έχουν αποτελέσει τη βάση του γι’ αυτό που έχει καταφέρει να είναι σήμερα.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Η προσεχής γενιά της χώρας μας στηρίζεται και έχει ανάγκη αυτά τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΜΕ «4×4» ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Χάρη σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισε την πρόκριση για τη …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ12/02/2018

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα και με πολύ κόσμο να δίνει το παρών, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Αθλούμενων και Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ