Συγχαρητήρια Εθνική Νέων Ανδρών! Συγχαρητήρια Δημήτρη Σκουμπάκη!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την ασύλληπτη επιτυχία της να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Τέτοιες μεγάλες επιτυχίες γεμίζουν με υπερηφάνεια τον ελληνικό αθλητισμό, το άθλημα δε της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να κρατά πολύ ψηλά τη σημαία της εθνικής μας περηφάνιας!

Αν και η επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, θα μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική αναφορά σε ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Σκουμπάκη, γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ενας ακόμα, από τους αμέτρητους στην κυριολεξία μετά από τόσα πολλά χρόνια αθλητές, που φτάνει σε μία τόσο μεγάλη διάκριση, με τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου να έχουν αποτελέσει τη βάση του γι’ αυτό που έχει καταφέρει να είναι σήμερα.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Η προσεχής γενιά της χώρας μας στηρίζεται και έχει ανάγκη αυτά τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/06/2018

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου η εφηβική …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ13/06/2018

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία για τις ομάδες υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων Ναυτικού Ομίλου Χανίων και Ολυμπιακού. Οι πολίστες των …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ