Συγχαρητήρια Εθνική Νέων Ανδρών! Συγχαρητήρια Δημήτρη Σκουμπάκη!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών για την ασύλληπτη επιτυχία της να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τουρνουά του Βελιγραδίου. Τέτοιες μεγάλες επιτυχίες γεμίζουν με υπερηφάνεια τον ελληνικό αθλητισμό, το άθλημα δε της υδατοσφαίρισης συνεχίζει να κρατά πολύ ψηλά τη σημαία της εθνικής μας περηφάνιας!

Αν και η επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών είναι ένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας, θα μας επιτραπεί να κάνουμε ειδική αναφορά σε ένα δικό μας παιδί, τον Δημήτρη Σκουμπάκη, γέννημα-θρέμμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ενας ακόμα, από τους αμέτρητους στην κυριολεξία μετά από τόσα πολλά χρόνια αθλητές, που φτάνει σε μία τόσο μεγάλη διάκριση, με τις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου να έχουν αποτελέσει τη βάση του γι’ αυτό που έχει καταφέρει να είναι σήμερα.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής καλή συνέχεια στην καριέρα τους και ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Η προσεχής γενιά της χώρας μας στηρίζεται και έχει ανάγκη αυτά τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ20/11/2017

TΑ «ΣΠΑΣΑΝ» ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ! ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ 4Ο SPLASH WATER POLO TOURNAMENT

Σε μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε να φτάσει η ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, κατακτώντας την 1η θέση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/11/2017

ΣΤΟ 4Ο SPLASH WATER POLO TOURNAMENT ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα σπουδαίο τουρνουά, που πρόκειται για το 4ο Splash Water Polo Tournament, θα έχει η ομάδα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ