Στους Μεσογειακούς Αγώνες ο Τζανακόπουλος, στο παγκόσμιο ο Αγγελάκης

Δύο σπουδαία γεγονότα αφορούν το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι Μανώλης Αγγελάκης και Θανάσης Τζανακόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τζανακόπουλος θα απολαύσει τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα ενώ ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου επελέγη από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ να «κατεβάσει» την Εθνική ομάδα σπριντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στο Πιτέστι της Ρουμανίας από 1 έως 4 Αυγούστου.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τέσσερα παιδιά όπου πρόκειται για τους Παναγιώτη Αντωνίου, Βατίστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μάτσα και Κωνσταντίνο Μπενέτο.

Για τον Ναυτικό Ομιλο περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι Τζανακόπουλος και Αγγελάκης κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες για να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό του πόστο, τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ17/10/2019

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ είχε ο Σπύρος Πολυχρονάκης στην 15η διεθνή Ρεγγάτα (15th International Regatta Canoe …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/10/2019

ΔΩΔΕΚΑ + ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ και SUP, που αυτή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ