Στους Μεσογειακούς Αγώνες ο Τζανακόπουλος, στο παγκόσμιο ο Αγγελάκης

Δύο σπουδαία γεγονότα αφορούν το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι Μανώλης Αγγελάκης και Θανάσης Τζανακόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τζανακόπουλος θα απολαύσει τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα ενώ ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου επελέγη από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ να «κατεβάσει» την Εθνική ομάδα σπριντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στο Πιτέστι της Ρουμανίας από 1 έως 4 Αυγούστου.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τέσσερα παιδιά όπου πρόκειται για τους Παναγιώτη Αντωνίου, Βατίστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μάτσα και Κωνσταντίνο Μπενέτο.

Για τον Ναυτικό Ομιλο περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι Τζανακόπουλος και Αγγελάκης κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες για να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό του πόστο, τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ19/06/2020

KΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αξιολόγηση των σωματείων με βάση το προηγούμενο έτος. …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ18/06/2020

ΣΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Πρόσκληση σε έναν αθλητή κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τον Παρασκευά Κονταξάκη, κατέφθασε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ