Στους Μεσογειακούς Αγώνες ο Τζανακόπουλος, στο παγκόσμιο ο Αγγελάκης

Δύο σπουδαία γεγονότα αφορούν το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι Μανώλης Αγγελάκης και Θανάσης Τζανακόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τζανακόπουλος θα απολαύσει τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα ενώ ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου επελέγη από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ να «κατεβάσει» την Εθνική ομάδα σπριντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στο Πιτέστι της Ρουμανίας από 1 έως 4 Αυγούστου.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τέσσερα παιδιά όπου πρόκειται για τους Παναγιώτη Αντωνίου, Βατίστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μάτσα και Κωνσταντίνο Μπενέτο.

Για τον Ναυτικό Ομιλο περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι Τζανακόπουλος και Αγγελάκης κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες για να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό του πόστο, τις υπηρεσίες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ09/08/2019

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ SUP ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Ολοκληρώθηκαν για το 2019 οι αγωνιστικές δραστηριότητες σε πανελλήνιο επίπεδο για το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ01/08/2019

ΣΤΟ ΠΙΤΕΣΤΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ