Στον Πειραιά για το Χειμερινό πρωτάθλημα οι κορασίδες Β

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις θα έχει η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο λαμβάνει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα, κατηγορίας κορασίδων Β που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα παρουσιάσουν τέσσερις χορογραφίες, δύο ομαδικά και δύο ντουέτα, ενώ θ’ αγωνιστούν και στις φιγούρες.

Οπως κάθε φορά, ο στόχος για το Ναυτικό Ομιλο είναι να μπορέσει ν’ αποσπάσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Βλαζάκη, Βλαχαντώνη, Γερωνυμάκη, Εργαζάκη, Κοκκινάκη, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μανούσου, Μαρτσάκη, Μπόκου, Νιωτάκη, Παπουτσάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Σταματουλάκη, Συννεφάκη, Χαιρέτη, Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ28/09/2020

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Την κατάκτηση τριών μεταλλίων, ένα χρυσό και δύο χάλκινα, σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ25/09/2020

ΧΡΥΣΗ Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ, ΧΑΛΚΙΝΟ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ!

Δύο μεγάλες επιτυχίες πιστοποιούν το εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ