Στον Πειραιά για το Χειμερινό πρωτάθλημα οι κορασίδες Β

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις θα έχει η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο λαμβάνει μέρος στο χειμερινό πρωτάθλημα, κατηγορίας κορασίδων Β που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα παρουσιάσουν τέσσερις χορογραφίες, δύο ομαδικά και δύο ντουέτα, ενώ θ’ αγωνιστούν και στις φιγούρες.

Οπως κάθε φορά, ο στόχος για το Ναυτικό Ομιλο είναι να μπορέσει ν’ αποσπάσει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Βλαζάκη, Βλαχαντώνη, Γερωνυμάκη, Εργαζάκη, Κοκκινάκη, Λαϊνάκη, Μακρινάκη, Μανούσου, Μαρτσάκη, Μπόκου, Νιωτάκη, Παπουτσάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Σταματουλάκη, Συννεφάκη, Χαιρέτη, Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ30/03/2020

Η ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δηλώσεις από τη Βιολέτα Ζουζούνη φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Οπως είναι γνωστό, η …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ16/03/2020

ΖΟΥΖΟΥΝΗ: ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Αφιέρωμα στη Βιολέτα Ζουζούνη πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της Ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (Hellas Artistic Swimming). Η 18χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ