Στον όμιλο καθόδου τα κορίτσια της Α2

Οριστικά στον όμιλο καθόδου, διεκδικώντας την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία πόλο γυναικών θα πάρει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά προσπάθησαν ν’ ανατρέψουν την κατάσταση, έχοντας εκ των προτέρων ένα πολύ δύσκολο έργο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συγκεκριμένα ο απολογισμός τους στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ήταν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ως εκ τούτου, η βαθμολογία μετά το τέλος της πρώτης φάσης, που φέρνει Πανιώνιο και ΟΦΗ στον όμιλο ανόδου για την Α1 και Ιωνικό και Ναυτικό Ομιλο Χανίων στον όμιλο καθόδου για την παραμονή είναι η εξής:

1. Πανιώνιος 18
2. ΟΦΗ 12
3. Ιωνικός 6
4. Ν.Ο. Χανίων 0

Στο τουρνουά χρησιμοποιήθηκαν οι εξής παίκτριες για λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: Κατσουλάκη, Μαστρομανώλη, Μυλωνάκη, Μπιτσάκη, Γιακουμάκη, Παπασηφάκη, Σαραβελάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Μπονατάκη, Φουράκη, Μουζακίτη, Κουκουράκη και Παυλοπούλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις τρεις αγωνιστικές που διεξήχθησαν είναι τα εξής:

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος 1-18
ΟΦΗ-Ιωνικός 14-5

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων- Ιωνικός 3-4
ΟΦΗ-Πανιώνιος 4-13

3η αγωνιστική
ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων 6-10
Πανιώνιος-Ιωνικός 5-0 α.α.

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη μεταξύ 14-16 Ιουνίου και 19-21 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ