Στόχος οι πρώτες θέσεις

Με στόχο να συγκαταλεχθεί στις πρώτες θέσεις, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή (5/7) έως και την Κυριακή (7/7).
Ο Χανιώτικος Όμιλος συμμετέχει με 21 άτομα στην αποστολή, με τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη να ελπίζει ότι θα μπορέσουν να σημειώσουν καλές επιδόσεις.

Όπως δηλώνει: “Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ως αποστολή δεν είμαστε πλήρεις, όμως τα παιδιά θα επιδιώξουν να σημειώσουν καλούς χρόνους ενώ κάποια άλλα να κερδίσουν εμπειρίες μιας και είναι μικρότερα σε ηλικία”.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ.:
Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Γαλάνης, Λούτας, Σαλεβουράκης, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Τσουρουνάκης, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Ηλιάκη, Μαντά, Βερυκάκη, Δημητριάδη, Παπαγεωργίου, Αντωνία Πατεράκη, Νίκη Πατεράκη, Σπυριδάκη, Ψαρουδάκη, Σταγάκη, Κρητικάκη, Κουκουβίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ