Στο Βλητέ οι 1οι παγκρήτιοι διασυλλογικοί αγώνες SUP

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά πραγματοποιεί το Σάββατο 30 Απριλίου στην παραλία του Βλητέ, παγκρήτιους διασυλλογικούς αγώνες SUP.

Η διοργάνωση γίνεται με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ όρθιας σανιδοκωπηλασίας – κυματολίσθησης με σανίδα, του συλλόγου γονέων και φίλων τμήματος κανόε καγιάκ, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων και του πολιτιστικού συλλόγου Σούδας.

Συνολικά στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος 105 αθλητές και αθλήτριες από έξι διαφορετικά σωματεία όπου πρόκειται για τα εξής: ΝΟ Χανίων, Chania Surf Club, ΑΟ Αποκορώνου, ΑΠΣ Θαλάσσιου Σκι και Κυματολίσθησης, ΑΣ Ορθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης Ηρακλείου και ΝΟ Σητείας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον προπονητή κανόε καγιάκ και του SUP ΝΟ Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη: «Ολα είναι έτοιμα για τους 1ους παγκρήτιους διασυλλογικούς αγώνες SUP. Μετά από πολύ καιρό ξαναμπαίνουμε σιγά σιγά στην πρότερη κανονικότητα μας. Αγώνες, συμμετοχή, χαρά και διασκέδαση για τους αθλητές μας! Υπάρχει καθολική στήριξη απ’ όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με απώτερο σκοπό να καθιερώσουμε αυτή τη διοργάνωση σε τοπικό ή εθνικό χαρακτήρα. Το SUP είναι άθλημα που εξελίσσεται και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Είναι σχετικά εύκολο και πολύ προσιτό για όλους, που τους αρέσει η αναψυχή και η αθλητική δραστηριότητα στην θάλασσα ή την λίμνη. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων καλλιεργεί το άθλημα του SUP από το 2018 και έχει καταφέρει να έχει ήδη σημαντικές επιτυχίες. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους χορηγούς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΠΕΜ09/06/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ SUP ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμήματος ενηλίκων SUP. Τα μαθήματα ορίζονται να πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ18/05/2022

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα πανελλήνια πρωταθλήματα SUP (Sprint – Technical – Long distance) …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ