Στο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» του Π. Φαλήρου οι έφηβοι

Την ευκαιρία να προετοιμαστεί εν όψει της τρίτης και τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που ακολουθεί σε λίγες ημέρες θα έχει η εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι Χανιώτες πολίστες θα αγωνιστούν στο 3ο τουρνουά Κ17 «Πέτρος Σκανδάλης» που διοργανώνει το Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο Κολυμβητήριο.

Συνολικά στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος 10 ομάδες, που είναι οι εξής: Παλαιό Φάληρο 1, Ηλυσιακός, Νηρέας Γέρακα, ΝΕ Πατρών, Ν.Ο. Χανίων, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Γλυφάδα, ΑΕ Χαϊδαρίου, Παλαιό Φάληρο 2.

Από την πλευρά του, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα αγωνιστεί με τους εξής αθλητές: Καπής, Κουτρουλάκης Νικ., Κουτρουλάκης Σταμ., Μανιουδάκης, Μαρκουλάκης, Μαστορακάκης, Μπιτσάκης, Περδικάκης, Πετράκης, Πολυχρονάκης, Τριποδάκης, Τσιστράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/09/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ΣΤΗΝ Α1

Στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τα μαθήματα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ