Στο σημείο μηδέν ξανά το κολυμβητήριο

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θέλει να ενημερώσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες καταβάλλεται μία τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν ανοικτές οι πισίνες υποδομής του κολυμβητηρίου Χανίων.

 

Συγκεκριμένα από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και προέκυψε η αδυναμία από το ΕΑΚ Χανίων να τροφοδοτήσει με πετρέλαιο το κολυμβητήριο, ο Όμιλος, λαμβανομένων υπόψη των περιορισμένων δυνάμεών του, φρόντισε με δικά του χρήματα να εξασφαλίσει τη λειτουργία των δύο μικρών κολυμβητικών δεξαμενών. Σε αυτή δε την προσπάθεια είχε τη συμπαράσταση της εταιρίας Jet Oil που ύστερα από πρόσκληση που της απευθύνθηκε, επέδειξε ευαισθησία, προσφέροντας δωρεάν ποσότητα πετρελαίου.

Ωστόσο, το κολυμβητήριο για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο σημείο μηδέν, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος αδυνατεί πλέον να συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο. Καλούμε τους υπεύθυνους να αντιληφθούν την κρισιμότητα που παρουσιάζει το θέμα και να φροντίσουν έτσι ώστε τουλάχιστον οι πισίνες υποδομής να διατηρηθούν ανοικτές. Το κάλεσμα αφορά το ΕΑΚ Χανίων, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς της πόλης, κάθε εταιρία πετρελαιοειδών και τον κάθε πολίτη.

Είναι αναγκαίο για τη νεολαία και τον αθλητισμό των Χανίων, το κολυμβητήριο να συνεχίσει τη λειτουργία του και να μην υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σε μια στιγμή που όλα τα αντίστοιχα κολυμβητήρια της χώρας λειτουργούν χωρίς προβλήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ30/09/2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την έλλειψη πετρελαίου στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ26/09/2022

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΛΕΙΨΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ