Στο σημείο μηδέν ξανά το κολυμβητήριο

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θέλει να ενημερώσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες καταβάλλεται μία τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν ανοικτές οι πισίνες υποδομής του κολυμβητηρίου Χανίων.

 

Συγκεκριμένα από τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και προέκυψε η αδυναμία από το ΕΑΚ Χανίων να τροφοδοτήσει με πετρέλαιο το κολυμβητήριο, ο Όμιλος, λαμβανομένων υπόψη των περιορισμένων δυνάμεών του, φρόντισε με δικά του χρήματα να εξασφαλίσει τη λειτουργία των δύο μικρών κολυμβητικών δεξαμενών. Σε αυτή δε την προσπάθεια είχε τη συμπαράσταση της εταιρίας Jet Oil που ύστερα από πρόσκληση που της απευθύνθηκε, επέδειξε ευαισθησία, προσφέροντας δωρεάν ποσότητα πετρελαίου.

Ωστόσο, το κολυμβητήριο για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο σημείο μηδέν, καθώς ο Ναυτικός Όμιλος αδυνατεί πλέον να συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο. Καλούμε τους υπεύθυνους να αντιληφθούν την κρισιμότητα που παρουσιάζει το θέμα και να φροντίσουν έτσι ώστε τουλάχιστον οι πισίνες υποδομής να διατηρηθούν ανοικτές. Το κάλεσμα αφορά το ΕΑΚ Χανίων, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς της πόλης, κάθε εταιρία πετρελαιοειδών και τον κάθε πολίτη.

Είναι αναγκαίο για τη νεολαία και τον αθλητισμό των Χανίων, το κολυμβητήριο να συνεχίσει τη λειτουργία του και να μην υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σε μια στιγμή που όλα τα αντίστοιχα κολυμβητήρια της χώρας λειτουργούν χωρίς προβλήματα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ30/07/2020

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Γ.Σ.

Την έγκριση του οικονομικού απολογισμού για το 2019 και του προϋπολογισμού για το έτος που «τρέχει», έλαβε το Δ.Σ. του …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ27/07/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Χανίων με απόφαση του, συγκαλεί τα Μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σε Τακτική Γενική Συνέλευση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ