Στο Πιτέστι της Ρουμανίας ο Αγγελάκης με την Εθνική Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23. Επικεφαλής προπονητής είναι ο Μανώλης Αγγελάκης.

Δηλώσεις από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, σημειώνοντας τα εξής: «Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Θ’ αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από πρόκριση σε κάποιον τελικό».

Στη Ρουμανία βρίσκονται τέσσερις νέοι ταλαντούχοι αθλητές, οι: Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μάτσας, Κωνσταντίνος Μπενέτος και Παναγιώτης Αντωνίου.

Στο παγκόσμιο της Ρουμανίας παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες. Πρόκειται για τους κορυφαίους του κόσμου σε αυτές τις κατηγορίες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αθλητές που θα διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/03/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ SPORTS EXCELLENCE ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ανακοίνωσε ότι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 17 στο σύνολο με …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ31/01/2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ