Στο Πιτέστι της Ρουμανίας ο Αγγελάκης με την Εθνική Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23. Επικεφαλής προπονητής είναι ο Μανώλης Αγγελάκης.

Δηλώσεις από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, σημειώνοντας τα εξής: «Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Θ’ αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από πρόκριση σε κάποιον τελικό».

Στη Ρουμανία βρίσκονται τέσσερις νέοι ταλαντούχοι αθλητές, οι: Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μάτσας, Κωνσταντίνος Μπενέτος και Παναγιώτης Αντωνίου.

Στο παγκόσμιο της Ρουμανίας παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες. Πρόκειται για τους κορυφαίους του κόσμου σε αυτές τις κατηγορίες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αθλητές που θα διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ09/08/2019

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ SUP ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Ολοκληρώθηκαν για το 2019 οι αγωνιστικές δραστηριότητες σε πανελλήνιο επίπεδο για το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ29/07/2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ SUP, 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ!

Με μεγάλη επιτυχία συνδυάστηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης SUP και κανόε καγιάκ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ