Στο Πιτέστι της Ρουμανίας ο Αγγελάκης με την Εθνική Κ23

Αναχώρησε για το Πιτέστι της Ρουμανίας η Εθνική μας ομάδα κανόε καγιάκ η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23. Επικεφαλής προπονητής είναι ο Μανώλης Αγγελάκης.

Δηλώσεις από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, σημειώνοντας τα εξής: «Τα παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Θ’ αγωνιστούν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι άλλο από πρόκριση σε κάποιον τελικό».

Στη Ρουμανία βρίσκονται τέσσερις νέοι ταλαντούχοι αθλητές, οι: Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος, Χρήστος Μάτσας, Κωνσταντίνος Μπενέτος και Παναγιώτης Αντωνίου.

Στο παγκόσμιο της Ρουμανίας παίρνουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες. Πρόκειται για τους κορυφαίους του κόσμου σε αυτές τις κατηγορίες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και αθλητές που θα διεκδικήσουν τους επόμενους μήνες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ17/10/2019

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

Εξαιρετική παρουσία με την Εθνική ομάδα κανόε καγιάκ είχε ο Σπύρος Πολυχρονάκης στην 15η διεθνή Ρεγγάτα (15th International Regatta Canoe …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ10/10/2019

ΔΩΔΕΚΑ + ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ και SUP, που αυτή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ