Στο πανελλήνιο οι κορασίδες Β’

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του κόμπο και την 4η θέση στη βαθμολογία των σωματείων στις κορασίδες Α’, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει σε ένα νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Πρόκειται γι’ αυτό των κορασίδων Β’.

Τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία αρχής γενομένης από την Πέμπτη (6/6) μέχρι και την Κυριακή (9/6) να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, κυνηγώντας τις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις. Το πρωτάθλημα φιλοξενείται συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο είναι οι εξής:

Βλαζάκη, Βλαχαντώνη, Γερωνυμάκη, Δημητρακοπούλου, Εργαζάκη, Κανατάκη, Κιναλοπούλου, Κλαουράκη, Λαϊνάκη, Μακρινάκη Ιωάννα, Μακρινάκη Νικολέτα, Μαρτσάκη, Μηνά, Μήτση, Μπαδιερίτη, Μπόκου, Νιωτάκη, Ξεκουκουλωτάκη, Παπουτσάκη, Σπανουδάκη, Σταματουλάκη, Συννεφάκη, Χαιρέτη, Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ08/10/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία απεύθυνε πρόσκληση στην Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, έτσι ώστε να παραστεί στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά όπου θα πραγματοποιηθεί …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητριών καθώς και τα μαθήματα όλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ