Στο πανελλήνιο οι κορασίδες Β’

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του κόμπο και την 4η θέση στη βαθμολογία των σωματείων στις κορασίδες Α’, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συμμετέχει σε ένα νέο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Πρόκειται γι’ αυτό των κορασίδων Β’.

Τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία αρχής γενομένης από την Πέμπτη (6/6) μέχρι και την Κυριακή (9/6) να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, κυνηγώντας τις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις. Το πρωτάθλημα φιλοξενείται συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για το Ναυτικό Ομιλο είναι οι εξής:

Βλαζάκη, Βλαχαντώνη, Γερωνυμάκη, Δημητρακοπούλου, Εργαζάκη, Κανατάκη, Κιναλοπούλου, Κλαουράκη, Λαϊνάκη, Μακρινάκη Ιωάννα, Μακρινάκη Νικολέτα, Μαρτσάκη, Μηνά, Μήτση, Μπαδιερίτη, Μπόκου, Νιωτάκη, Ξεκουκουλωτάκη, Παπουτσάκη, Σπανουδάκη, Σταματουλάκη, Συννεφάκη, Χαιρέτη, Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/06/2019

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Πράγα, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 18 και 23 Ιουνίου μεταβαίνει την Κυριακή …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ10/06/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μια εξαιρετική παρουσία είχαν οι κορασίδες Β στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης. Τα κορίτσια του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ