Στο Παγκρήτιο τα προαγωνιστικά

Με 33 άτομα θα πάρει μέρος στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, o Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Στόχος είναι οι καλύτερες δυνατές επιδόσεις για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του Χανιώτικου Ομίλου, με τα παιδιά της ηλικίας των 12 ετών να παίρνουν μέρος για τελευταία φορά σε αυτούς τους αγώνες, καθώς από την επόμενη περίοδο θα είναι μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Ν.Ο.Χ.

Σύμφωνα με έναν εκ των δύο προπονητών, Αποστόλη Γεωργιάδη: «Ελπίζουμε τα παιδιά να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στους αγώνες αλλά και να διασκεδάσουν τη  συμμετοχή τους. Για τα 12αράκια είναι ο επίλογος αυτό το πρωτάθλημα καθώς τη νέα χρονιά θα ανέβουν στην αγωνιστική ομάδα. Περιμένουμε μια καλή προσπάθεια απ’ όλα τα παιδιά και να έχουν καλά αποτελέσματα, καθώς ειδικά τον τελευταίο καιρό έχουν δουλέψει πάρα πολύ μετά το δύσκολο χειμώνα που πέρασαν λόγω της μη λειτουργίας της 50άρας πισίνας».

Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο. Χανίων είναι η εξής:
Βουγιουκαλάκης, Θεοχαρίδης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χατζησωτηράκης, Δημούλιος, Κτιστάκης, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Τζανακόπουλος, Χαλκιαδάκης-Βομβολάκης, Γεωργία Λελεδάκη, Κατερίνα Λελεδάκη, Ξανθουδάκη, Χατζηδάκη, Ζγκουρού, Αντωνία Πετράκη, Χρυσή Πετράκη, Νίκη Πετράκη, Πλοκαμάκη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Λαμπαρδάκη και Λεδάκη.
Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, θα έχουν οι προπονητές τους, Απόστολος Γεωργιάδης και Αντώνης Καλογεράκης.
Συνοδοί της αποστολής θα είναι οι έφοροι κολύμβησης Μανόλης Ντουσάκης και Στέφανος Καβαλιεράκης ενώ παρών στους αγώνες θα είναι και ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Κώστας Τζιλιβάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ