Στο παγκόσμιο των κορασίδων η Κρομμυδάκη

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων συμπεριλαμβάνεται η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην πόλη Σαμορίν της Σλοβακίας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Η 15χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία αναχώρησε τη Δευτέρα (26/8) το πρωί για τη Σλοβακία, εκεί όπου θα διεκδικήσει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Ειδικότερα, στην αποστολή μετέχουν τα εξής 12 κορίτσια: Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ζωή Καράγγελου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, Γεωργία Ζώταλη, Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, Αικατερίνη Μπέκου, Ευθαλία- Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγκου.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ15/01/2020

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με επιτυχία τελέστηκε την περασμένη Κυριακή (12/1) η ημερίδα αστεριών καλλιτεχνικής κολύμβησης η οποία φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων. Το ευχάριστο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ10/01/2020

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Την πρώτη αγωνιστική δράση για τη νέα περίοδο θα έχουν αυτή την Κυριακή (12/1) τα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ