Στο νερό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα οι κορασίδες Β’

Στη δράση επιστρέφουν τα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αλλωστε, μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο αποχής θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β’, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα συμμετάσχει συνολικά με 19 αθλήτριες, οι οποίες καλούνται να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα χορευτικά που θα πάρουν μέρος.

Σύμφωνα με την προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεορκίεβα: «Μετά από 1,5 χρόνο αποχής από την αγωνιστική δράση και στο λίγο χρόνο προετοιμασίας που μας δόθηκε (3 μήνες), θα έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Β’ με 19 αθλήτριες. Η προετοιμασία μας πέρασε πολλές δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά φέραμε την ομάδα μας σ’ ένα επιθυμητό επίπεδο. Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν κάποια εμπειρία από πανελλήνια πρωταθλήματα και αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση. Εχουμε καλό υλικό σαν ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

\Αναλυτικότερα τα κορίτσια του ΝΟΧ που θα πάρουν μέρος είναι τα εξής: Βλαζάκη, Γερωνυμάκη, Δραμηλαράκη, Επιτροπάκη, Κατσαρού, Λαϊνάκη, Λιγοξυγκάκη, Μακρινάκη, Mανωλιουδάκη, Μαρτσάκη, Νικολακάκη, Ντεγιαννάκη, Νιωτάκη, Πολυχρονάκη, Πολυράκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Χαιρέτη και Χηνοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ25/10/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρία κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έχουν επιλεγεί για το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών που θα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ17/10/2021

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Τη δυναμική τους παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η αυλαία του οποίου έπεσε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επιβεβαίωσαν τα κορίτσια καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ