Στο Μεσολόγγι η ομάδα Ανάπτυξης

Με φιλοδοξίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή (3/8) έως και την Κυριακή (5/8) στην Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Την ομάδα του Μανόλη Αγγελάκη χαρακτηρίζει η ανανέωση αλλά και ο ενθουσιασμός καθώς αυτοί οι αγώνες, θα είναι οι πρώτοι επίσημοι για τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες του Χανιώτικου Ομίλου.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ.: «Έχουμε φτιάξει μία νεανική ομάδα. Τα παιδιά άλλαξαν από πέρσι κατηγορία και είμαστε προετοιμασμένοι να σημειώσουμε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις. Στόχος μας είναι να μπορέσουμε ν’ αναρριχηθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη γενική κατάταξη των συλλόγων, διότι από φέτος ο τρόπος βαθμολόγησης του πρωταθλήματος άλλαξε. Συνεπώς, όλα είναι ανοικτά για το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Προέχει να δούμε πώς θ’ ανταποκριθούν τα παιδιά όσον αφορά τα αγωνίσματα που θα πάρουν μέρος».

Ο Ν.Ο. Χανίων θα  συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με συνολικά 21 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι είναι οι εξής: Μελεμένης, Μαρκαντωνάκης Α., Μαρκαντωνάκης Π., Κουτσοποδιώτης, Παπασταματάκης, Θωμαδάκης, Τζανακόπουλος, Ποντικάκης Κ., Ποντικάκης Α., Αντωνίου, Παπαδάκης, Σηφάκης, Μάμαλης, Κεχαγιάς, Τοντινίδης, Γλεντουσάκη, Καρακατσάνη, Περιβόλα, Τζανακοπούλου, Γενεράκη και Παπασταματάκη.

Συνοδοί της αποστολής θα είναι ο έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ Δημήτρης Καλλιβρετάκης, οι προπονητές Μανόλης Αγγελάκης και Γιώργος Πουλιανίτης καθώς και αρκετοί γονείς, τους οποίους, το τμήμα, ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξή τους.

Kallivretakis

Όπως δηλώνει από την πλευρά του ο κ. Καλλιβρετάκης: «Πάμε να συμμετάσχουμε σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, καθώς πρόκειται για την πρώτη τους επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα. Τόσο ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων όσο και η Ομοσπονδία δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτούς τους αγώνες καθώς ο βασικός στόχος είναι αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στο άθλημα του Καγιάκ. Στον Όμιλό μας πραγματοποιείται μία συστηματική δουλειά τα τελευταία χρόνια, παρά τα προβλήματα που κατά καιρούς υπάρχουν, όπως συνέβη φέτος με την κλοπή της εξωλέμβιας μηχανής, γεγονός το οποίο μας δυσκόλεψε αφάνταστα. Σε άλλες προηγούμενες διοργανώσεις είχαμε μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το πρωτάθλημα και τώρα επίσης φιλοδοξούμε για το καλύτερο. Ως έφορος του τμήματος θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μία φορά τις μεγάλες μας ευχαριστίες προς την ANEK LINES για την αρωγή της Κρητικής ναυτιλιακής εταιρείας στην προσπάθειά μας. Είναι ο “χρυσός” μας χορηγός όλα αυτά τα χρόνια και πάντοτε οι αθλητές μας αγωνίζονται και για την ΑΝΕΚ αφού αντιλαμβάνονται πόσο δίπλα, μάς έχει σταθεί»…

Τέλος, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γεώργιο Αντωνίου και την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την ευγενική τους χορηγία προς το τμήμα Κανόε Καγιάκ, η οποία βοήθησε προκειμένου να αγοραστεί καινούργια εξωλέμβια μηχανή για το συνοδευτικό σκάφος.

Επίσης, ο Ν.Ο.Χ. ευχαριστεί τον κύριο Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Οβελιστήριο -Ψησταριά Ο ΝΟΣΤΙΜΟΣ”, η οποία βρίσκεται στην Πλατεία της Σούδας για την ευγενική του χορηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MAIN
ΠΕΜ30/08/2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα που καλλιεργεί (Κολύμβηση – …

Περισσοτερα
MAIN
ΠΑΡ24/08/2012

ΠΑΕΙ ΠΟΡΟ ΤΟ ΚΑΓΙΑΚ

Στους Διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στον Πόρο το προσεχές σαββατοκύριακο (25, 26/8) θα συμμετάσχει η ομάδα Κανόε Καγιάκ Σπριντ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ