Στο Μάντσεστερ ο Αγιωργούσης με την Εθνική Νέων/Ανδρών

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων/Ανδρών η οποία θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετέχει ο Νικόδημος Αγιωργούσης.

Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναχώρησε την Πέμπτη (10/5) από την Ελλάδα με προορισμό το Μάντσεστερ όπου η Εθνική μας θα δώσει τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Πρώτο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι την Παρασκευή (11/5, 16.30) απέναντι στην Ουκρανία, ενώ το Σάββατο (12/5, 16.00) θα ακολουθήσει αυτό με τη Λιθουανία και τέλος, την Κυριακή (13/5, 11.45), θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Τεό Λοράντος έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής 13 πολίστες: Δαλμαρά, Πιόβαν, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκή, Γκιουβέτση, Νικολαΐδη, Παπαναστασίου, Χαλυβόπουλο Αρη, Ρομπόπουλο, Χαλυβόπουλο Ιπποκράτη, Κάκαρη, Αγιωργούση και Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ18/05/2018

ΝΕΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗ

Μετά τη συμμετοχή του στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου η Εθνική μας ομάδα Νέων/Ανδρών σφράγισε την πρόκριση για την …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ13/05/2018

ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Παρών στα τελικά του πρωταθλήματος όπου και θα μονομαχήσει για μία θέση στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών στο πόλο θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ