Στο Μάντσεστερ ο Αγιωργούσης με την Εθνική Νέων/Ανδρών

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων/Ανδρών η οποία θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετέχει ο Νικόδημος Αγιωργούσης.

Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναχώρησε την Πέμπτη (10/5) από την Ελλάδα με προορισμό το Μάντσεστερ όπου η Εθνική μας θα δώσει τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Πρώτο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι την Παρασκευή (11/5, 16.30) απέναντι στην Ουκρανία, ενώ το Σάββατο (12/5, 16.00) θα ακολουθήσει αυτό με τη Λιθουανία και τέλος, την Κυριακή (13/5, 11.45), θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Τεό Λοράντος έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής 13 πολίστες: Δαλμαρά, Πιόβαν, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκή, Γκιουβέτση, Νικολαΐδη, Παπαναστασίου, Χαλυβόπουλο Αρη, Ρομπόπουλο, Χαλυβόπουλο Ιπποκράτη, Κάκαρη, Αγιωργούση και Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ22/07/2018

ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

Με την 3η θέση στην Ελλάδα -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη φετινή του παρουσία στο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ22/07/2018

ΠΡΩΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Με τον Δημοσθένη Αγιωργούση στη σύνθεσή της, η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών (Κ19) κατάφερε να έχει μία εξαιρετική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ