Στο Μάντσεστερ ο Αγιωργούσης με την Εθνική Νέων/Ανδρών

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων/Ανδρών η οποία θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετέχει ο Νικόδημος Αγιωργούσης.

Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναχώρησε την Πέμπτη (10/5) από την Ελλάδα με προορισμό το Μάντσεστερ όπου η Εθνική μας θα δώσει τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Πρώτο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι την Παρασκευή (11/5, 16.30) απέναντι στην Ουκρανία, ενώ το Σάββατο (12/5, 16.00) θα ακολουθήσει αυτό με τη Λιθουανία και τέλος, την Κυριακή (13/5, 11.45), θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Τεό Λοράντος έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής 13 πολίστες: Δαλμαρά, Πιόβαν, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκή, Γκιουβέτση, Νικολαΐδη, Παπαναστασίου, Χαλυβόπουλο Αρη, Ρομπόπουλο, Χαλυβόπουλο Ιπποκράτη, Κάκαρη, Αγιωργούση και Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ20/09/2018

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES 2018/19: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιο ενισχυμένη και με διάθεση να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας εν αρχή μια άνετη παραμονή, είναι η φετινή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ19/09/2018

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Εντός έδρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES, αντιμετωπίζοντας στην …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ