Στο Μάντσεστερ ο Αγιωργούσης με την Εθνική Νέων/Ανδρών

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων/Ανδρών η οποία θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετέχει ο Νικόδημος Αγιωργούσης.

Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES αναχώρησε την Πέμπτη (10/5) από την Ελλάδα με προορισμό το Μάντσεστερ όπου η Εθνική μας θα δώσει τους αγώνες για τον 3ο προκριματικό όμιλο με αντιπάλους την Μεγάλη Βρετανία, την Ουκρανία και την Λιθουανία. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά που θα γίνουν στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Πρώτο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι την Παρασκευή (11/5, 16.30) απέναντι στην Ουκρανία, ενώ το Σάββατο (12/5, 16.00) θα ακολουθήσει αυτό με τη Λιθουανία και τέλος, την Κυριακή (13/5, 11.45), θα αγωνιστεί απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Τεό Λοράντος έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής 13 πολίστες: Δαλμαρά, Πιόβαν, Παπαγεωργίου, Αλαφραγκή, Γκιουβέτση, Νικολαΐδη, Παπαναστασίου, Χαλυβόπουλο Αρη, Ρομπόπουλο, Χαλυβόπουλο Ιπποκράτη, Κάκαρη, Αγιωργούση και Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ