Στο καμπ της Εθνικής Παίδων οι Κανδανολέων και Πρωιμάκης

Με την παρουσία δύο αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα πραγματοποιηθεί το καμπ της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων το οποίο ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, στο καμπ έχουν προσκληθεί οι Κώστας Κανδανολέων και Γιώργος Πρωιμάκης εκ μέρος του ΝΟΧ, καθώς συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε 22 πολίστες από όλη την Ελλάδα. Το καμπ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως και την Καθαρά Δευτέρα (11/3). Οι προπονήσεις, δε, που θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Κερατσινίου αφορούν την προετοιμασία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο Κόπερ της Σλοβενίας από 28 έως 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά, οι κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Σάκη Πλατανίτη είναι οι εξής: Αλειφτήρας Χρήστος, Σαλέχ Αλί (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μπλαζάκης (Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου), Παναγιώτης Σιαμάς, Ανδρέας Αλμυράς, Ιάσονας Τουρκομενής (Ολυμπιακός), Κώστας Κανδανολέων, Γιώργος Πρωιμάκης (Ν.Ο. Χανίων), Γιώργος Σφηκάκης, Ματθαίος Αμπαζής (Ν.Ο. Χίου), Θεοφάνης Ορφανουδάκης (ΟΦΗ), Αλέξης Τζεραίσης, Θόδωρος Δαμίγος, Τάσος Μυρίλος, Αλέξανδρος Κότσκαρ (Πανιώνιος), Κώστας Μαθιόπουλος (Εθνικός), Χρήστος Μπιτσάκος, Φανούρης Δεύτερος, Τάσος Βασιλόπουλος, Γιάννης Εγνατιάδης (Παναθηναϊκός), Νίκος Καστρινάκης (Ν.Ο. Βουλιαγμένης), Φώτης Λαμπρόπουλος (Α.Ε. Χαϊδαρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ