Στο Ηράκλειο η ημερίδα κολύμβησης

Στο Ηράκλειο ορίστηκε να διεξαχθεί το Σάββατο (18/12) η ημερίδα κολύμβησης ορίων-κατηγοριών, καθώς το κολυμβητήριο Χανίων δε γινόταν να φιλοξενήσει τους αγώνες από τη στιγμή που τα νερά της πισίνας είναι αδύνατο να ζεσταθούν νωρίτερα από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας λόγω του γνωστού προβλήματος με το πετρέλαιο.

Ως εκ τούτου, η αθλητική ομάδα του Ν.Ο. Χανίων αντί για οικοδεσπότης θα είναι… φιλοξενούμενη στην πρώτη σοβαρή διοργάνωση που γίνεται υπό την ευθύνη της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Υδατοσφαίρισης Κρήτης (Π.Ε.Κ.Υ.ΚΡ.).
Ο Ν.Ο. Χανίων θα δώσει το παρών με 29 αθλητές και με την Ναταλία Κελαϊδή να πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγάλη απούσα, μιας και υποφέρει από ίωση.
Σύμφωνα με τον τεχνικό της χανιώτικης ομάδας, Κώστα Τζιλιβάκη, «η συγκεκριμένη ημερίδα είναι η πρώτη σοβαρή διοργάνωση για μας. Δε μπορώ να πω ότι περιμένω εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς τα παιδιά είναι σφιγμένα και πιεσμένα από την πολύ προπόνηση. Σημασία για μας έχει ν’ αποκτήσουμε αγωνιστική εμπειρία και τίποτε παραπάνω. Ελπίζω όμως από τη νέα χρονιά, το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το πετρέλαιο, να ξεπεραστεί και τα παιδιά να είναι απόλυτα προσηλωμένα στους στόχους τους».
Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. αποτελείται από τους: Νίκο Αβαράκη, Μανόλη Σταυρουλάκη, Μανόλη Τρουλάκη, Νίκο Τρουλινό, Στέλιο Αποστολάκη, Θανάση Καχρή, Στέλιο Μαρακάκη, Βαγγέλη Οβάκογλου, Αλέξανδρο Πιταροκοίλη, Γιώργο Στόϊτσο, Στέλιο Τρουλάκη, Γιώργο Φουντουλάκη, Ιζαμπέλα Στεφανουδάκη, Κυριακή Γαρεδάκη, Χριστίνα Γομπάκη, Μαρία Τζιλιβάκη, Άννα Ντουντουνάκη, Αργυρώ Στόϊτσου, Ιωάννα Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη, Μαράνια Λελάκη, Άννα Αποστολάκη, Νικολέτα Κορωναίου, Ροζάννα Λαμπαρδάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Βερονίκη Ντουσάκη, Κατερίνα Φαρές και Κατερίνα Φωκά. Επίσης, με την ομάδα του Ν.Ο.Χ. θα συμμετάσχει και ο Βαγγέλης Ντουσάκης, αθλητής του Ο.Α.Ν.Α. Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών για την κολύμβηση και η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που ήταν προγραμματισμένοι να πραγματοποιηθούν επίσης αυτό το σαββατοκύριακο στα Χανιά, αναβλήθηκαν λόγω των γνωστών προβλημάτων με το πετρέλαιο, απόδειξη του πόσο σημαντικά αποδεικνύονται για τον Όμιλο και τις δραστηριότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ