Στο «HELLAS BEETLES CUP» στην Αλεξανδρούπολη χορεύουν τα κορίτσια του Ομίλου

Παρών σε μια παγκόσμια συνάντηση για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, το «HELLAS BEETLES CUP» που είναι στο πλαίσιο της «FINA ARTISTIC SWIMMING WORLD SERIES» θα είναι για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα βρεθούν συγκεκριμένα το τριήμερο, από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ έχοντας σαν στόχο, τα χορευτικά που θα παρουσιάσουν, να διακριθούν. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια θα παρουσιάσουν δύο προγράμματα ομαδικών, ένα κόμπο και τρία ντουέτα.

Αναλυτικά, η αποστολή που συνοδεύεται από τις προπονήτριες του Ομίλου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Αρια Δασκαλάκη, είναι η εξής: Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη, Ξηραφάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ30/08/2019

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητριών καθώς και τα μαθήματα όλων …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ26/08/2019

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κορασίδων συμπεριλαμβάνεται η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ