Στο «HELLAS BEETLES CUP» στην Αλεξανδρούπολη χορεύουν τα κορίτσια του Ομίλου

Παρών σε μια παγκόσμια συνάντηση για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, το «HELLAS BEETLES CUP» που είναι στο πλαίσιο της «FINA ARTISTIC SWIMMING WORLD SERIES» θα είναι για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα βρεθούν συγκεκριμένα το τριήμερο, από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ έχοντας σαν στόχο, τα χορευτικά που θα παρουσιάσουν, να διακριθούν. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια θα παρουσιάσουν δύο προγράμματα ομαδικών, ένα κόμπο και τρία ντουέτα.

Αναλυτικά, η αποστολή που συνοδεύεται από τις προπονήτριες του Ομίλου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Αρια Δασκαλάκη, είναι η εξής: Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη, Ξηραφάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ18/04/2019

ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Ξεκίνησαν την Πέμπτη (18/4) οι υποχρεώσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα νεανίδων καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Δέκα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ07/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Με ένα ακόμη μετάλλιο στο αγώνισμα του Κόμπο ολοκλήρωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την παρουσία του στο «HELLAS BEETLES CUP» …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ