Στο «HELLAS BEETLES CUP» στην Αλεξανδρούπολη χορεύουν τα κορίτσια του Ομίλου

Παρών σε μια παγκόσμια συνάντηση για το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, το «HELLAS BEETLES CUP» που είναι στο πλαίσιο της «FINA ARTISTIC SWIMMING WORLD SERIES» θα είναι για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Τα κορίτσια του ΝΟΧ θα βρεθούν συγκεκριμένα το τριήμερο, από την Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί αυτό το σπουδαίο διεθνές μίτινγκ έχοντας σαν στόχο, τα χορευτικά που θα παρουσιάσουν, να διακριθούν. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια θα παρουσιάσουν δύο προγράμματα ομαδικών, ένα κόμπο και τρία ντουέτα.

Αναλυτικά, η αποστολή που συνοδεύεται από τις προπονήτριες του Ομίλου, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και Αρια Δασκαλάκη, είναι η εξής: Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη, Ξηραφάκη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Νίκου, Ντουρουντάκη Αντ., Ντουρουντάκη Κων/να, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/06/2019

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Πράγα, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων που θα διεξαχθεί το διάστημα μεταξύ 18 και 23 Ιουνίου μεταβαίνει την Κυριακή …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ10/06/2019

«ΧΡΥΣΕΣ» ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

Μια εξαιρετική παρουσία είχαν οι κορασίδες Β στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Βουλιαγμένης. Τα κορίτσια του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ