Στο Christmas International Fin swimming Cup με 30 αθλητές

Με τη συμμετοχή σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ, το Christmas International Fin swimming Cup, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το 2018 η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συνολικά, 17 αθλητές και 13 αθλήτριες θα βρεθούν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην πόλη των Ιωαννίνων για να λάβουν μέρος σε αυτό το open πρωτάθλημα, στο οποίο πρόκειται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 350 αθλητές από 38 σωματεία, εκτός από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ουκρανία.

Ουσιαστικά, οι αγώνες αυτοί αποτελούν την πρόβα τζενεράλε για τον διοργανωτή, Κ.Ο. Ιωαννίνων εν όψει της πραγματοποίησης εντός του 2019, δύο σπουδαίων διοργανώσεων για την τεχνική κολύμβηση, το πανελλήνιο ΟΠΕΝ και το πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών. Οσον αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, στόχος σε αυτούς τους αγώνες που γίνονται με την συνδιοργάνωση της ΚΟΕ, είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις από τους αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου είναι η εξής:
Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Καπής, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Λιόλιος Εμμανουήλ, Μπαλολάκη, Μποφίλης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Ρινακάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων και Χίνος Παντελεήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ14/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις αποστολές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και το παγκόσμιο νέων. Συνολικά, τις αποστολές συγκροτούν 31 …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/05/2019

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Με δύο αθλητές θα δώσει το παρών ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων που ακολουθεί το καλοκαίρι …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ