Στο Christmas International Fin swimming Cup με 30 αθλητές

Με τη συμμετοχή σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ, το Christmas International Fin swimming Cup, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το 2018 η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συνολικά, 17 αθλητές και 13 αθλήτριες θα βρεθούν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην πόλη των Ιωαννίνων για να λάβουν μέρος σε αυτό το open πρωτάθλημα, στο οποίο πρόκειται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 350 αθλητές από 38 σωματεία, εκτός από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ουκρανία.

Ουσιαστικά, οι αγώνες αυτοί αποτελούν την πρόβα τζενεράλε για τον διοργανωτή, Κ.Ο. Ιωαννίνων εν όψει της πραγματοποίησης εντός του 2019, δύο σπουδαίων διοργανώσεων για την τεχνική κολύμβηση, το πανελλήνιο ΟΠΕΝ και το πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών. Οσον αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, στόχος σε αυτούς τους αγώνες που γίνονται με την συνδιοργάνωση της ΚΟΕ, είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις από τους αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου είναι η εξής:
Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Καπής, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Λιόλιος Εμμανουήλ, Μπαλολάκη, Μποφίλης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Ρινακάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων και Χίνος Παντελεήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/01/2019

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζοντας την προετοιμασία εν όψει των σημαντικών διοργανώσεων που ακολουθούν μέσα στο 2019, η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/12/2018

ΣΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHRISTMAS INTERNATIONAL FIN SWIMMING CUP

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 2018 για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι αθλητές και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ