Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ δεκατρείς αθλητές του Ομίλου

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης το οποίο επιστρέφει μετά από μία σεζόν όπου ειδικότερα πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δίνει έτσι δυναμικό παρόν στο εν λόγω πρόγραμμα, με τους αθλητές του να περιλαμβάνονται ανάμεσα στους 139 συνολικά απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Ανδρεαδάκης Παναγιώτης, Λιόλιος Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ανδριανός Ιωάννης και Σκυλουράκης Εμμανουήλ (αγόρια), Μπαλολάκη Μιχαέλα, Περάκη Γεωργία, Χατζηπλή Ευαγγελία, Φραντζεσκάκη Ελισάβετ, Χατζηδάκη Ελευθερία, Παπαντωνάκη Μαρία, Βλοντάκη Ολγα και Μπαδιερίτη Νίκη (κορίτσια).

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια όπου ειδικότερα στην Κρήτη έχουν προγραμματιστεί για τις 13 και 14 Νοεμβρίου και τις 15 και 16 Ιανουαρίου. Αυτές θα γίνονται υπό την κεντρική καθοδήγηση τον ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Στο πρόγραμμα έχουν ενταχτεί αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει από 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις κατηγορίες παίδων / κορασίδων (Κ15) και παμπαίδων / παγκορασίδων Α’, Β’ (Κ13 & Κ12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/10/2021

ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ04/10/2021

ΣΤΑ WORLD GAMES Ο ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ

Στα World Games της παγκόσμιας ομοσπονδίας (CMAS) ανακοινώθηκε πως θα λάβει μέρος ο Αντώνης Τσουρουνάκης. Ο πρωταθλητής τεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ