Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΚΟΕ δεκατρείς αθλητές του Ομίλου

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης το οποίο επιστρέφει μετά από μία σεζόν όπου ειδικότερα πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δίνει έτσι δυναμικό παρόν στο εν λόγω πρόγραμμα, με τους αθλητές του να περιλαμβάνονται ανάμεσα στους 139 συνολικά απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Ανδρεαδάκης Παναγιώτης, Λιόλιος Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ανδριανός Ιωάννης και Σκυλουράκης Εμμανουήλ (αγόρια), Μπαλολάκη Μιχαέλα, Περάκη Γεωργία, Χατζηπλή Ευαγγελία, Φραντζεσκάκη Ελισάβετ, Χατζηδάκη Ελευθερία, Παπαντωνάκη Μαρία, Βλοντάκη Ολγα και Μπαδιερίτη Νίκη (κορίτσια).

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια όπου ειδικότερα στην Κρήτη έχουν προγραμματιστεί για τις 13 και 14 Νοεμβρίου και τις 15 και 16 Ιανουαρίου. Αυτές θα γίνονται υπό την κεντρική καθοδήγηση τον ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Στο πρόγραμμα έχουν ενταχτεί αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει από 1η έως 6η πανελλήνια νίκη σε ατομικό αγώνισμα, την περίοδο 2020-21, στις κατηγορίες παίδων / κορασίδων (Κ15) και παμπαίδων / παγκορασίδων Α’, Β’ (Κ13 & Κ12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ17/09/2022

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΔΥΟ 6ΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 7Η ΘΕΣΗ Ο ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ OPEN WATER

Με την κατάκτηση δύο έκτων θέσεων και μίας έβδομης ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Νίκο Τρουλλινό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ15/09/2022

ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ ΣΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ 4×150Μ.

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης στη σκυταλοδρομία 4×150μ. μικτή ανδρών και γυναικών ξεκίνησε η συμμετοχή για τον Νίκο Τρουλλινό …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ