Στις προκρίσεις στον Σχοινιά 7 αθλητές και αθλήτριες

Επαναρχίζει η δράση για το άθλημα του κανόε καγιάκ. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα συμμετάσχουν σε αγώνες, που αφορούν τις προκρίσεις για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα λάβει μέρος συνολικά με 7 αθλητές και αθλήτριες που είναι οι εξής: Μελεμενής, Αναγνωστόπουλος, Καράκη, Φραγκόπουλος, Δερμιτζάκης, Κονταξάκης και Διακάκης. Συνοδός της αποστολής είναι ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει τον επίσημο χορηγό του τμήματος, ANEK LINES και τον σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξής χορηγούς:

«ΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΙΑ», «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ», «ΒΙΟΧΥΜ», «ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ»,,  ηλεκτρικά είδη, Καφέ «ΠΑΛΛΑΣ», εστιατόριο «ΕΝΕΤΙΚΟΝ», κοσμηματοπωλείο «ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ», πρατήριο καυσίμων «ΔΗΜΟΤΑΚΗΣ – ΧΑΛΕΒΕΛΑΚΗΣ», «PISINES IDEALES» Κερασιώτης Δημήτρης, Χατζηδάκης Νεκτάριος «ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», Βλαμάκης «IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ», Σπανουδάκης Γιάννης «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ A.I.B.LEADERS BROKERS», Ιωάννου Θεόδωρος «ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», Μπροκαλάκης Γιώργος «ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ», Αφοί Περβολαράκη «ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – SERVICE – ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΚΑΦΩΝ» για την ευγενική τους προσφορά.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό. Τους είμαστε ευγνώμονες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ06/04/2021

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ Ο ΑΝΑΣΤ. ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ

Μέλος της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ θεωρείται ο Αναστάσιος Μελεμενής. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ27/01/2021

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ 2020 ΣΤΑ “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Αφιέρωμα στην ομάδα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ