Στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση για τους έφηβους

Στις λεπτομέρειες χάθηκε η πρόκριση στην τελική φάση για την ομάδα πόλο εφήβων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτό συνέβη στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να υπερτερούν της ομάδας του Ηλία Μαχαίρα λόγω της διαφοράς τερμάτων στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ετσι, η φετινή προσπάθεια για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στη συγκεκριμένη κατηγορία ολοκληρώνεται με την συμμετοχή στην τρίτη και προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, εκεί όπου σημείωσε μία άνετη νίκη επί του Νηρέα Γέρακα με 8-2 ενώ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που πέρασε στα τελικά, έληξε ισόπαλο 6-6. Ο Ναυτικός Ομιλος ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 5-3.

1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Πανιώνιος 3-5
Τα 8λεπτα: 2-1, 0-1, 0-3, 1-0
ΝΟΧ (Ηλ. Μαχαίρας): Κουτρουλάκης Στ., Μπιτσάκης, Μαστορακάκης, Πετράκης, Λουβιτάκης 1, Περδικάκης 1, Τριποδάκης, Πρωιμάκης, Πολυχρονάκης, Μανιουδάκης 1, Κανδανολέων, Καπής, Κουτρουλάκης Νικ., Τσιστράκης, Μαυροματάκης.

2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Γερ. 8-2
Τα 8λεπτα: 3-0, 1-1, 2-0, 2-1
Σκόρερ ΝΟΧ: Κανδανολέων 2, Μανιουδάκης 2, Μαστορακάκης 1, Πρωιμάκης 1, Τριποδάκης 1, Τσιστράκης 1,

3η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Ν.Ο. Χανίων 6-6
Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 1-2, 1-1
Σκόρερ ΝΟΧ: Τριποδάκης 2, Λουβιτάκης 1, Μαστορακάκης 1, Πρωιμάκης 1, Τσιστράκης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ18/10/2019

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ, ΑΝΝΕΤΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

Ομιλία με θέμα το αγωνιστικό στρες και κατά πόσο αυτό επηρεάζει αρνητικά την απόδοση του αθλητή θα πραγματοποιηθεί το διήμερο …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/10/2019

ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό είχε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Ναυτικός Ομιλος …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ