Στις 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου τα πρωταθλήματα κολύμβησης

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το Εθνικό πρωτάθλημα αντίστοιχα σε επίπεδο κολύμβησης.

Οι ανακοινώσεις από την ΚΟΕ αφορούν τον αγωνιστικό προγραμματισμό για το άθλημα της κολύμβησης και μάλιστα έχουν αποσταλεί ήδη στα σωματεία, ανάμεσά τους και στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων, τα σχετικά πρωτόκολλα διεξαγωγής.

Σε ό,τι αφορά την Κρήτη, το κολυμβητήριο διεξαγωγής των αγώνων για τις αναπτυξιακές κατηγορίες θα είναι αυτό του Ηρακλείου. Το Εθνικό πρωτάθλημα, για ό,τι αφορά τα σωματεία της Κρήτης, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ έχει ως εξής:

Ο αγωνιστικός προγραμματισμός των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων

Τον προγραμματισμό για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης ανακοινώνει η ΚΟΕ, αποστέλλοντας ήδη στα σωματεία τα σχετικά Πρωτόκολλα διεξαγωγής τους.

Σύμφωνα με αυτό, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε μορφή τελικών σειρών στις επτά (7) Περιφέρειες για τις Αναπτυξιακές Κατηγορίες, ενώ το Εθνικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ταυτόχρονα, σε Νότο (Αθήνα) και Βορρά (Θεσσαλονίκη), με τον ίδιο τρόπο.

Τα Κολυμβητήρια διεξαγωγής των αγώνων:

Αττική: ΟΑΚΑ
Θεσσαλονίκη: Ποσειδώνιο
Ηπείρου: Εθνικό Ιωαννίνων
Πελοποννήσου: “Αντώνης Πεπανός”, Πάτρα
Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης: Δημοτικό Αλεξανδρούπολης
Θεσσαλίας: Ανοιχτό Λάρισας
Κρήτης: Εθνικό Ηρακλείου

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, είναι:

1) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναπτυξιακών Ηλικιών (Παμπαίδων / Παγκορασίδων, Παίδων / Κορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων): 25-29 Ιουλίου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής έως τις 10 Ιουλίου.

2) Εθνικό Πρωτάθλημα
Α. Νότια Ελλάδα (ΟΑΚΑ): 5-6 Αυγούστου
Β. Βόρεια Ελλάδα (Ποσειδώνιο): 5-6 Αυγούστου
Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 31 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ27/09/2020

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/09/2020

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΛ. ΚΑΧΡΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ