Στην προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ ο Αναστ. Μελεμενής

Μέλος της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ θεωρείται ο Αναστάσιος Μελεμενής. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πλαίσιο των προκρίσεων που διεξήχθησαν στον Σχοινιά, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην προεθνική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση. Η παρουσία τους σε τελικούς δηλώνει ότι έχουν δυνατότητες και με σωστή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν να φέρουν σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον. Ειδικότερα, η αναφορά γίνεται για τους Αναγνωστόπουλο, Καράκη, Φραγκόπουλο, Δερμιτζάκη, Κονταξάκη και Διακάκη.

Ο Μελεμένης θα παραμείνει στον Σχοινιά για καμπ προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Απριλίου οπότε και θα γίνει η τελική επιλογή για τους δύο αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας το διάστημα από 12 έως 14 Μαΐου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

1η θέση
Κονταξάκης Παρασκευάς (C1 200μ., C1 500μ. και C1 1000μ. εφήβων)
3η θέση
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος (Κ1 200μ. ανδρών)
4η θέση
Καράκη Κλειώ (Κ1 200μ. και Κ1 500μ. γυναικών)
6η θέση
Φραγκόπουλος Γεώργιος (Κ1 200μ. εφήβων)
7η θέση
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος (Κ1 500μ. ανδρών)
8η θέση
Δερμιτζάκης Μάξιμος (Κ1 200μ. εφήβων)
9η θέση
Φραγκόπουλος Γεώργιος (Κ1 500μ. εφήβων)
Διακάκης Νικόλαος (Κ1 1000μ. εφήβων)

Αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ είναι ο επίσημος χορηγός, ANEK LINES. Θερμές ευχαριστίες προς το σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ που είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ02/04/2021

ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Επαναρχίζει η δράση για το άθλημα του κανόε καγιάκ. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι αθλητές και αθλήτριες …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ27/01/2021

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ 2020 ΣΤΑ “ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ” ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Αφιέρωμα στην ομάδα κανόε καγιάκ και SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε η εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα”. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ