Στην προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ ο Αναστ. Μελεμενής

Μέλος της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ θεωρείται ο Αναστάσιος Μελεμενής. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πλαίσιο των προκρίσεων που διεξήχθησαν στον Σχοινιά, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην προεθνική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές πραγματοποίησαν ικανοποιητική εμφάνιση. Η παρουσία τους σε τελικούς δηλώνει ότι έχουν δυνατότητες και με σωστή δουλειά, υπομονή και επιμονή μπορούν να φέρουν σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον. Ειδικότερα, η αναφορά γίνεται για τους Αναγνωστόπουλο, Καράκη, Φραγκόπουλο, Δερμιτζάκη, Κονταξάκη και Διακάκη.

Ο Μελεμένης θα παραμείνει στον Σχοινιά για καμπ προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Απριλίου οπότε και θα γίνει η τελική επιλογή για τους δύο αθλητές και αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας το διάστημα από 12 έως 14 Μαΐου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

1η θέση
Κονταξάκης Παρασκευάς (C1 200μ., C1 500μ. και C1 1000μ. εφήβων)
3η θέση
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος (Κ1 200μ. ανδρών)
4η θέση
Καράκη Κλειώ (Κ1 200μ. και Κ1 500μ. γυναικών)
6η θέση
Φραγκόπουλος Γεώργιος (Κ1 200μ. εφήβων)
7η θέση
Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος (Κ1 500μ. ανδρών)
8η θέση
Δερμιτζάκης Μάξιμος (Κ1 200μ. εφήβων)
9η θέση
Φραγκόπουλος Γεώργιος (Κ1 500μ. εφήβων)
Διακάκης Νικόλαος (Κ1 1000μ. εφήβων)

Αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟΧ είναι ο επίσημος χορηγός, ANEK LINES. Θερμές ευχαριστίες προς το σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ που είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια των αθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ30/05/2021

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΩΚΕΑΝΙΟ ΚΑΓΙΑΚ

Εξαιρετική αποδείχτηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ, που φιλοξενήθηκε στη Βάρη Βάρκιζα. Η …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ29/05/2021

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΕΜΕΝΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται εδώ και καιρό, ο Τάσος Μελεμενής συμμετείχε με επιτυχία στο εσωτερικό τεστ της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ