Στην κορυφή της χώρας για 3η σερί χρονιά το κανόε καγιάκ

Την ύψιστη τιμή να βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματος ως το πρώτο σωματείο της χώρας, βάσει της αξιολόγησης η οποία έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, εξακολουθεί να κατέχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων! Συγκεκριμένα, η ομάδα κανόε καγιάκ αναδεικνύεται στην 1η θέση ανάμεσα σε όλα τα σωματεία της χώρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ναυτικός Ομιλος παραμένει έτσι στην κορυφή, αποδεικνύοντας πως το έργο που παράγει, οι μεγάλες επιτυχίες που καταφέρνει, έχουν διάρκεια και τον διατηρούν έτσι σταθερά στην 1η θέση. Η αξιολόγηση που έγινε από την Ομοσπονδία φέρνει το τμήμα στην κορυφή, καθώς βάσει της αγωνιστικής του δραστηριότητας το 2018, συνέλεξε 574,5 βαθμούς έναντι 538,5 του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδας Εύβοιας και 536,5β. του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου.

Για την μεγάλη διάκριση του Ναυτικού Ομίλου μιλούν ο έφορος, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Κουριδάκη: «Είμαστε περήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας. Αυτά τα αποτελέσματα μας κάνουν πιο αισιόδοξους και μας δίνουν δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία. Συγχαίρω θερμά όλους γι’ αυτή την σπουδαία διάκριση. Θα ήθελα να σημειώσω ότι συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ΑΝΕΚ LINES, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, ο Δήμος Αποκορώνου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, η ομάδα στήριξης “Συνάνθρωπος” και δεκάδες ακόμη χορηγοί και υποστηρικτές».

Από την πλευρά του, ο Μαν. Αγγελάκης σημειώνει τα εξής: «Είμαστε στην κορυφή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Συστηματική δουλειά, σωστός προγραμματισμός, συλλογική προσπάθεια, μια μεγάλη οικογένεια, είναι τα κομμάτια του παζλ που συνθέτουν το τμήμα. Είμαι περήφανος για τους αθλητές και τις αθλήτριες μου. Μέσα από σκληρή δουλειά, με υπομονή και επιμονή, διεκδικούν και στο τέλος δικαιώνονται και επιβραβεύονται οι κόποι τους. Ευχαριστώ τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και είναι πάντοτε δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου προς τον επίσημο χορηγό μας, την μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, που χωρίς την υποστήριξη της δεν θα ήταν εφικτές όλες οι επιτυχίες του τμήματος αλλά και για την ανανέωση της χορηγίας για το 2019, συμπλέοντας μαζί μας για νέες επιτυχίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/03/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ SPORTS EXCELLENCE ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ανακοίνωσε ότι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 17 στο σύνολο με …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ31/01/2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ