Στην αποστολή της Νέων Ανδρών για την Κροατία ο Αγιωργούσης

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Νέων Ανδρών (Κ19), η οποία θα αγωνιστεί σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βαράζντιν της Κροατίας συμπεριλήφθηκε ο Δημοσθένης Αγιωργούσης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί σε σπουδαία παιχνίδια που είναι απέναντι στις ομάδες της Κροατίας, της Ουγγαρίας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας που, όπως και η Εθνική μας, θα είναι παρούσες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ (26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου).

Πρώτος αγώνας για την Ελλάδα είναι απέναντι στη Σερβία, την Παρασκευή (20/7) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική μας είναι το εξής:

• Παρασκευή (20/7)
10:00 Σερβία-Ελλάδα
• Σάββατο (21/7)
10:00 Ελλάδα-Ουγγαρία
18.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
• Κυριακή (22/7)
09.30 Κροατία-Ελλάδα

Αναλυτικά, οι 14 πολίστες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Στέλιος Δαλμάρας, Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Θόδωρος Πάτερος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου, Φώτης Σπηλιόπουλος και Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πρόσφερε στην Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ) το ποσό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ12/01/2019

ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ «ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ» ΣΤΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε ισοπαλία με σκορ 6-6 υποχρεώθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του β’ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ