Στην αποστολή της Νέων Ανδρών για την Κροατία ο Αγιωργούσης

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Νέων Ανδρών (Κ19), η οποία θα αγωνιστεί σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βαράζντιν της Κροατίας συμπεριλήφθηκε ο Δημοσθένης Αγιωργούσης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί σε σπουδαία παιχνίδια που είναι απέναντι στις ομάδες της Κροατίας, της Ουγγαρίας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας που, όπως και η Εθνική μας, θα είναι παρούσες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ (26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου).

Πρώτος αγώνας για την Ελλάδα είναι απέναντι στη Σερβία, την Παρασκευή (20/7) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική μας είναι το εξής:

• Παρασκευή (20/7)
10:00 Σερβία-Ελλάδα
• Σάββατο (21/7)
10:00 Ελλάδα-Ουγγαρία
18.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
• Κυριακή (22/7)
09.30 Κροατία-Ελλάδα

Αναλυτικά, οι 14 πολίστες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Στέλιος Δαλμάρας, Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Θόδωρος Πάτερος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου, Φώτης Σπηλιόπουλος και Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ28/07/2018

ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων υδατοσφαίρισης …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ24/07/2018

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (27/7, 19:15) Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις 19.15, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, την οποία …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ