Στην αποστολή της Νέων Ανδρών για την Κροατία ο Αγιωργούσης

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Νέων Ανδρών (Κ19), η οποία θα αγωνιστεί σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βαράζντιν της Κροατίας συμπεριλήφθηκε ο Δημοσθένης Αγιωργούσης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί σε σπουδαία παιχνίδια που είναι απέναντι στις ομάδες της Κροατίας, της Ουγγαρίας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας που, όπως και η Εθνική μας, θα είναι παρούσες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ (26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου).

Πρώτος αγώνας για την Ελλάδα είναι απέναντι στη Σερβία, την Παρασκευή (20/7) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική μας είναι το εξής:

• Παρασκευή (20/7)
10:00 Σερβία-Ελλάδα
• Σάββατο (21/7)
10:00 Ελλάδα-Ουγγαρία
18.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
• Κυριακή (22/7)
09.30 Κροατία-Ελλάδα

Αναλυτικά, οι 14 πολίστες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Στέλιος Δαλμάρας, Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Θόδωρος Πάτερος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου, Φώτης Σπηλιόπουλος και Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ21/10/2018

ΜΑΧΑΙΡΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ

Πιο εύκολη απ’ ό,τι περίμενε κρίνει την επικράτηση επί του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης ο Ηλίας Μαχαίρας, ο οποίος δηλώνει πολύ …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ22/10/2018

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, θεσμό στον οποίο λαμβάνει μέρος ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ