Στην αποστολή της Νέων Ανδρών για την Κροατία ο Αγιωργούσης

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο Νέων Ανδρών (Κ19), η οποία θα αγωνιστεί σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Βαράζντιν της Κροατίας συμπεριλήφθηκε ο Δημοσθένης Αγιωργούσης.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει την ευκαιρία έτσι να αγωνιστεί σε σπουδαία παιχνίδια που είναι απέναντι στις ομάδες της Κροατίας, της Ουγγαρίας, του Μαυροβουνίου και της Σερβίας που, όπως και η Εθνική μας, θα είναι παρούσες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μινσκ (26 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου).

Πρώτος αγώνας για την Ελλάδα είναι απέναντι στη Σερβία, την Παρασκευή (20/7) στις 10 το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων για την Εθνική μας είναι το εξής:

• Παρασκευή (20/7)
10:00 Σερβία-Ελλάδα
• Σάββατο (21/7)
10:00 Ελλάδα-Ουγγαρία
18.00 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
• Κυριακή (22/7)
09.30 Κροατία-Ελλάδα

Αναλυτικά, οι 14 πολίστες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Στέλιος Δαλμάρας, Στάθης Παπαγεωργίου, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Γκιουβέτσης, Θόδωρος Πάτερος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Χαράλαμπος Ρομπόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Νίκος – Δημοσθένης Αγιωργούσης, Δημήτρης Δήμου, Φώτης Σπηλιόπουλος και Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ19/04/2019

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Στα Χανιά θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η α’ φάση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κορασίδων πόλο. Οι αγώνες …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ17/04/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΝΟΧ ANEK LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ