Στην 8η θέση Εθνική και Κρομμυδάκη στο ελεύθερο ομαδικό στη Βουδαπέστη

Την όγδοη θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού στην προτελευταία συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Με την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να είναι ξανά μέλος του προγράμματος, η Εθνική μας είχε μια νέα πολύ καλή εμφάνιση στη Βουδαπέστη, δείχνοντας ξανά της αρετές της ως ομάδα.

Η Ελλάδα αγωνίστηκε συγκεκριμένα με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς, οι οποίες εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία “Ικαρος” και βαθμολογήθηκαν με 88.1667 βαθμούς.

Το Σάββατο (25/6, 17:00), η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον τελευταίο τελικό του προγράμματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης του παγκοσμίου, διεκδικώντας και πάλι το καλύτερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ09/08/2022

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα της λαμβάνει μέρος η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/08/2022

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Μια εξαιρετική εκδήλωση έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο Χανίων, με το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να πραγματοποιεί μετά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ