Στην 16άδα της Ευρώπης στα 400μ. μικτή ο Παπαστάμος

Δεν τα κατάφερε ο Απόστολος Παπαστάμος στον προκριματικό των 400μ. μικτή, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που οδεύει προς το τέλος του στη Γλασκώβη.

Παρ’ όλα αυτά και μόνο η συμμετοχή σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα για τον 17χρονο πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνιστά μια τεράστια επιτυχία. Οντας ο μικρότερος σε ηλικία που πήρε μέρος στο αγώνισμα, ο Παπαστάμος, έχει όλο το μέλλον μπροστά του για μια λαμπρή καριέρα -όπως άλλωστε εξελίσσεται μέχρι στιγμής- στο άθλημα της κολύμβησης.

Οσον αφορά την επίδοσή του, αυτή ήταν 4:20.43, που τον έφερε στην 16η θέση της κατάταξης, ανάμεσα σε τέσσερις συνολικά σειρές.

Ο Παπαστάμος ολοκληρώνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για φέτος και πλέον θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί, φορτίζοντας τις μπαταρίες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ06/08/2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ LIONS

Μια πολύ καλή παρουσία είχαν οι μικροί κολυμβητές της προαγωνιστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που διοργάνωσαν οι …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Την πρώτη του συμμετοχή σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατηγορίας Ανδρών / Γυναικών είχε ο Απόστολος Παπαστάμος. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ