Στη β’ φάση προκρίσεων με 8 αθλητές

Στη β’ φάση των προκρίσεων για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ θα πάρουν μέρος το Σάββατο (31/3) οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Πρόκειται για αθλητές που εξασφάλισαν αυτή την ευκαιρία μέσω της πρώτης φάσης των αγώνων που είχαν διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου.

Και αυτή τη φορά, οι προκρίσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Οποιοι αθλητές καταφέρουν και σφραγίσουν την πρόκριση θα παραμείνουν στην Αθήνα στο καμπ προετοιμασίας που θα ακολουθήσει για την Εθνική ομάδα και θα έχει διάρκεια μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου. Μάλιστα, την παρουσία του στο καμπ έχει εξασφαλίσει ήδη ο Θανάσης Τζανακόπουλος που προετοιμάζεται από τη δική του πλευρά για τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του Youth Olympic Games που θα διεξαχθεί μεταξύ 12-15 Απριλίου στην Βαρκελώνη.

«Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην αποστολή της ομάδας μας που και φέτος συμμετέχει στις προκρίσεις της Εθνικής με έναν αρκετά μεγάλο αριθμό αθλητών», σημειώνει σε δήλωσή του ο έφορος του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, Νίκος Κουριδάκης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αναλυτικά, οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες είναι οι εξής: Ιωάννης Κουτσοποδιώτης (Ανδρες) Χρήστος Τσουπάκης, Ιωάννης Αντωνίου, Αθανάσιος Τζανακόπουλος, Ιωάννης Κουριδάκης (Εφηβοι), Κωνσταντίνα Σαράντου, Αθηνά Κέκελου (Γυναίκες), Κλειώ Καράκη (Νεανίδες)

ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Ακολούθως, τρεις ακόμα αθλητές του Ν.Ο. Χανίων, οι Μάξιμος Δερμιτζάκης, Νίκος Διακάκης και Παρασκευάς Κονταξάκης θα πάρουν μέρος σε καμπ που αφορά αναπτυξιακές ηλικίες που θα γίνει επίσης στο Σχοινιά τη Μεγάλη Τετάρτη 4 και την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου.

Η επιλογή των τριών αθλητών έγινε με βάση ότι βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα των κατηγοριών Παίδων και Παμπαίδων (Κ1, Κ2, C1) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανάπτυξης. 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 – 17:30.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

ΚαΙ το 2018 αρωγός του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES.

Επίσης ο Ν.Ο. Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπανουδάκη Γιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρίας A.I.B. Leader Brokers: Μεσίτες – Ασφάλειες για την ευγενική του χορηγία προς το Τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΚΥΡ17/06/2018

ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑΓΟΝΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ

Μια σπουδαία εμπειρία αναμένεται να ζήσει ο Γιάννης Κουτσοποδιώτης, καθώς θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ14/06/2018

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 11 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Ν.Α. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Μία ακόμα αποστολή στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι αθλητές του Μανώλη Αγγελάκη …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ