Στη Θεσσαλονίκη για το θετικό αποτέλεσμα ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Ο ΠΑΟΚ είναι ο επόμενος αντίπαλος για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα αγωνιστεί το Σάββατο (1/12 – 14:30) στην Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος.

Με αυτό το παιχνίδι δίνεται έτσι συνέχεια στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η ήττα από τον Απόλλωνα μπορεί να σήμανε τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά επί της ουσίας το πρωτάθλημα είναι αυτό που ενδιαφέρει τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES. Μάλιστα, μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας στην Α1 εξελίσσεται εξαιρετικά, έχοντας φανερώσει τις δυνατότητες που έχει.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής και η αποστολή, η οποία αναχωρεί αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη είναι η εξής: Αγιωργούσης, Αποστολάκης, Βουλγαράκης, Κατσουλάκης, Λεβεντάκης, Λειψάκης, Μανιουδάκης, Μπαριωτάκης, Νάστραν, Πετρόχειλος, Πολογεώργης, Πολύζος, Χαριτάκης και Χατζηκυριακάκης.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ24/05/2019

ΣΕ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ο ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Σε καμπ με την Εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών κλήθηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καλείται …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ15/05/2019

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΦΑΣΗ

Μετά την επιτυχή πορεία της εφηβικής ομάδας πόλο στη β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, γνωρίζει πλέον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ