Στη Σύρο για το «Hellas Beetles Synchro Cup» ο ΝΟΧ

Σε μια σπουδαία διοργάνωση για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση, που πρόκειται για το διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles Synchro Cup» το οποίο διεξάγεται από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι αγώνες είναι κατηγορίας ΟΠΕΝ, με διοργανωτή τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και εντάσσονται στο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και της ΚΟΕ και συμμετέχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη). Ανάμεσά τους και η Εθνική μας ομάδα Γυναικών, αλλά και αυτή των Νεανίδων.

Τώρα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, αναμένεται να αγωνιστεί με 12 κορίτσια, παρουσιάζοντας ως χορογραφίες ένα Ομαδικό, ένα Κόμπο και δύο Ντουέτα. Οι αθλήτριες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Αλατζά, Ανδριανού, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Ζουζούνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Μαραγκάκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη. Προπονήτρια είναι η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

Οσον αφορά, ακόμα, τις δηλώσεις συμμετοχής ξεχωρίζουν αυτές των Εθνικών ομάδων Ισπανίας, Καναδά, Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίων συλλόγων από την Ελλάδα και ειδικότερα των ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, Βουλιαγμένης, Αργοναυτών Βόλου, Κ.Ο. Ηρακλείου, Ωρίωνα, Πανσερραϊκού, Νηρέα Χαλανδρίου και Ν.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ18/01/2018

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Την πρώτη σπουδαία πρόκληση για τη νέα αγωνιστική περίοδο αντιμετωπίζει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ10/01/2018

ΣΕ ΚΑΜΠ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ανδρών/Γυναικών συμμετέχουν η Ολγα Κουργιαντάκη και η Νικολέτα Παπαγεωργίου. Οι δύο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ