Στη Σύρο για το «Hellas Beetles Synchro Cup» ο ΝΟΧ

Σε μια σπουδαία διοργάνωση για τη Συγχρονισμένη Κολύμβηση, που πρόκειται για το διεθνές μίτινγκ «Hellas Beetles Synchro Cup» το οποίο διεξάγεται από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι αγώνες είναι κατηγορίας ΟΠΕΝ, με διοργανωτή τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και εντάσσονται στο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) και της ΚΟΕ και συμμετέχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη). Ανάμεσά τους και η Εθνική μας ομάδα Γυναικών, αλλά και αυτή των Νεανίδων.

Τώρα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, αναμένεται να αγωνιστεί με 12 κορίτσια, παρουσιάζοντας ως χορογραφίες ένα Ομαδικό, ένα Κόμπο και δύο Ντουέτα. Οι αθλήτριες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Αλατζά, Ανδριανού, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Ζουζούνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Μαραγκάκη, Νίκο, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη, Χατζησωτηράκη. Προπονήτρια είναι η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

Οσον αφορά, ακόμα, τις δηλώσεις συμμετοχής ξεχωρίζουν αυτές των Εθνικών ομάδων Ισπανίας, Καναδά, Ουγγαρίας και Ουζμπεκιστάν, αλλά και κορυφαίων συλλόγων από την Ελλάδα και ειδικότερα των ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, Βουλιαγμένης, Αργοναυτών Βόλου, Κ.Ο. Ηρακλείου, Ωρίωνα, Πανσερραϊκού, Νηρέα Χαλανδρίου και Ν.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ26/07/2017

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΞΑΝΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ!

Με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά -και με τις εξέδρες στο κολυμβητήριο Χανίων να είναι κατάμεστες- πραγματοποιήθηκε η ετήσια …

Περισσοτερα
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ26/07/2017

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ ΓΙΑ ΓΚΕΟΡΓΚΙΕΒΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξήχθη στη Βουδαπέστη. …

Περισσοτερα
Χορηγοι