Στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος η τεχνική

Πέντε αθλητές και δώδεκα αθλήτριες αποτελούν για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων την αποστολή της ομάδας τεχνικής κολύμβησης η οποία αναχωρεί την Πέμπτη (15/3) το βράδυ προκειμένου να συμμετάσχει στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Οι αγώνες, που θεωρούνται ως οι πρώτοι σημαντικοί για την τρέχουσα περίοδο, είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Στόχος για την ομάδα του Ηλία Καλαμαρίδη, η οποία θα πραγματοποιήσει προπόνηση την Παρασκευή (16/3), μία ημέρα δηλαδή πριν ξεκινήσει η διοργάνωση έτσι ώστε να εξοικειωθεί με την 50άρα πισίνα, είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και ει δυνατόν να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής: Τσουρουνάκης, Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Λούτας, Σαλεβουράκης, Παπασταματάκη, Καλαμαρίδη, Μαντά, Παπαγεωργίου, Πατεράκη Νίκη, Ψαρουδάκη, Ηλιάκη, Καλογεροπούλου Κωνσταντίνα, Βερυκάκη, Σπυριδάκη, Δημητριάδη, Πατεράκη Αντωνία.

Συνοδός της αποστολής είναι η έφορος του τμήματος τεχνικής κολύμβησης Άννα Μαρία Ψαρουδάκη-Ζουμαδάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/08/2020

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ!

Στα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων επιστρέφει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης! Η ομάδα του Ηλία …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ12/08/2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με σημαντικές επιδόσεις συνεχίστηκε η τρίτη από τις συνολικά τέσσερις ημέρες του πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ