Στη Γλυφάδα με ΑΕΚ -σε κλίμα αβεβαιότητας- ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας για το τι μέλλει γενέσθαι και αν ενδεχομένως θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα της Α1, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES αντιμετωπίζει το Σάββατο (31/10, 17:00) στο κολυμβητήριο Γλυφάδας την ΑΕΚ.

Πρόκειται για παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, παιχνίδι που γίνεται στη σκιά μιας δυσάρεστης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και κυρίως της αμφιβολίας για το τι μέλλει γενέσθαι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ναυτικός Ομιλος περίμενε με αγωνία τις εξελίξεις προκειμένου να φιξαριστεί η αποστολή του στην Αθήνα η οποία εν τέλει θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο στόχος για τους παίκτες του Ηλία Μαχαίρα είναι να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και ν’ αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναμένεται να μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι της ΚΟΕ στο YouTube.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης, Βολτυράκης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Ουίλιαμς, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς, Αποστολάκης, Πετρόχειλος, Μαζοκοπάκης, Κουμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ30/11/2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Διαδικτυακή δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για το τμήμα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ31/10/2020

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ