Στάση… Παλαιό Φάληρο για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Στάση… Παλαιό Φάληρο για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES, ο οποίος στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 αγωνίζεται απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου.

Ο Ηλίας Μαχαίρας και οι παίκτες του ελπίζουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας καταφέρει την περασμένη αγωνιστική μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Γλυφάδας, ένα αποτέλεσμα που ήταν το πρώτο νικηφόρο μετά από ένα σερί ανεπιτυχών.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η αποστολή για τον ΝΟΧ ANEK LINES είναι ακριβώς η ίδια όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, με μοναδικό απόντα και πάλι να είναι ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητές στο παιχνίδι έχουν οριστεί οι κ.κ. Μπιράκης και Πολυχρονόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ21/03/2019

ΠΡΟΜΙΝΙ, ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΙΔΕΣ ΣΤΟ «SPLASH MINI TOURNAMENT»

Στο Λουτράκι «χτυπά» από την Παρασκευή μέχρι και την προσεχή Δευτέρα η καρδιά της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ειδικότερα των ομάδων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ20/03/2019

ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Εύκολο, όπως αναμενόταν έργο, είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ