Στάση… Παλαιό Φάληρο για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Στάση… Παλαιό Φάληρο για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES, ο οποίος στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 αγωνίζεται απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου.

Ο Ηλίας Μαχαίρας και οι παίκτες του ελπίζουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας καταφέρει την περασμένη αγωνιστική μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Γλυφάδας, ένα αποτέλεσμα που ήταν το πρώτο νικηφόρο μετά από ένα σερί ανεπιτυχών.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η αποστολή για τον ΝΟΧ ANEK LINES είναι ακριβώς η ίδια όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, με μοναδικό απόντα και πάλι να είναι ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητές στο παιχνίδι έχουν οριστεί οι κ.κ. Μπιράκης και Πολυχρονόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΡΙ15/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πρόσφερε στην Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα ΝΟΧ) το ποσό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ12/01/2019

ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ «ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ» ΣΤΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε ισοπαλία με σκορ 6-6 υποχρεώθηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στην πρεμιέρα του β’ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ