Στάση… Παλαιό Φάληρο για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Στάση… Παλαιό Φάληρο για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES, ο οποίος στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου για το πρωτάθλημα της Α1 αγωνίζεται απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου.

Ο Ηλίας Μαχαίρας και οι παίκτες του ελπίζουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας καταφέρει την περασμένη αγωνιστική μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Γλυφάδας, ένα αποτέλεσμα που ήταν το πρώτο νικηφόρο μετά από ένα σερί ανεπιτυχών.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η αποστολή για τον ΝΟΧ ANEK LINES είναι ακριβώς η ίδια όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, με μοναδικό απόντα και πάλι να είναι ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητές στο παιχνίδι έχουν οριστεί οι κ.κ. Μπιράκης και Πολυχρονόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής:

Λεβεντάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Μπατάκης Χατζηκυριακάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης, Λειψάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης και Πολογεώργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ17/06/2019

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ 5ΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με την κατάκτηση της 5ης θέσης συνδυάστηκε η παρουσία για την εφηβική ομάδα πόλο στο 3ο τουρνουά «Πέτρος Σκανδάλης» που …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ