Στα World Games ο Τσουρουνάκης

Στα World Games της παγκόσμιας ομοσπονδίας (CMAS) ανακοινώθηκε πως θα λάβει μέρος ο Αντώνης Τσουρουνάκης.

Ο πρωταθλητής τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει έτσι την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση στην καριέρα του, εκπροσωπώντας την χώρα μας μαζί με πέντε ακόμη Ελληνες αθλητές (Τάσος Μυλωνάκης – ΑΝΟ Αργυρούπολης, Χρήστος Μπόνιας, Στέλιος Χατζηηλιάδης, Κατερίνα Μανιάτη, Ειρήνη Δεληγιάννη – ΝΟ Αμφιθέας) το ερχόμενο καλοκαίρι (5-10 Ιουλίου) στο Μπέρμιγχαμ.

Τα World Games διεξάγονται κάθε 4 χρόνια υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και αφορούν αθλήματα που είναι μεν αναγνωρισμένα από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, όμως δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η τεχνική κολύμβηση, στους αγώνες αυτούς, εκπροσωπείται συνολικά με 100 αθλητές-τριες, με βάση τα αποτελέσματα του τελευταίου παγκοσμίου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ19/10/2021

ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από την ομάδα τεχνικής κολύμβησης, οι Βασίλης Χατζηδάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη, προσκλήθηκαν να λάβουν …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/10/2021

ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΕ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Δεκατρείς συνολικά αθλητές, οκτώ κορίτσια και πέντε αγόρια, περιλαμβάνονται όπως ανακοινώθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία στο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ