Στα Χανιά οι Μίνι Παίδες του Παναθηναϊκού

Σε καμπ προετοιμασίας με την ομάδα του Παναθηναϊκού, που θεωρείται βάσει δυναμικής από τις πιο ισχυρές στην Ελλάδα, θα υποβληθεί αρχής γενομένης από την Παρασκευή 16 μέχρι και την Κυριακή 18 του μήνα η ομάδα Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι δύο σύλλογοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει της πραγματοποίησης του πανελληνίου πρωταθλήματος που αρχίζει τον ερχόμενο Μάρτιο θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν φιλικά παιχνίδια στο Κολυμβητήριο Χανίων. Ειδικότερα, ο Γιάννης Ζαγουράκης και οι πολίστες του θα επιβεβαιώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, στην οποία έχουν ενταχθεί πολλοί νέοι αθλητές.

Αναλυτικότερα, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Αρετάκης, Ασγουδάκης, Γουρνεζάκης, Γράσος, Κανδανολέων, Λουβιτάκης, Μανουσάκης, Μαστραντωνάκης, Μητράκης, Μουρτζάκης Αλέξανδρος, Μουρτζάκης Δημήτρης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Νίκολιτς, Παπαμανωλιουδάκης, Πρωιμάκης, Σιδηρόπουλος, Σπάχιτς, Σωτήρης, Τσάλτας, Φανδριδάκης, Φυτράκης και Χειλουδάκης.

Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος φιλοξενίας για την ομάδα του Παναθηναϊκού είναι ο κ. Θεοδ. Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ30/11/2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Διαδικτυακή δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για το τμήμα πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ31/10/2020

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ