Αρχή για το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics

Το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκινά το πρόγραμμά του στα αθλήματα της κολύμβησης και του κάνοε καγιάκ εν όψει της σεζόν που ακολουθεί.

Η αρχή θα δοθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου με την ομάδα του κάνοε καγιάκ, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και τον Μανόλη Αγγελάκη να είναι ο υπεύθυνος προπονητής.

Την Παρασκευή (4/10) θα ακολουθήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της κολύμβησης, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνοι προπονητές είναι ο Κώστας Νικολαντωνάκης (εθελοντής), η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Λίλιαν Φορσούθ.

Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις για το Τμήμα του κάνοε καγιάκ θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (16:30-18:00) και Σάββατο (11:00-12:30) και της κολύμβησης κάθε Παρασκευή (13:30-14:30) και Σάββατο (13:30-14:30). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ