Αρχή για το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics

Το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκινά το πρόγραμμά του στα αθλήματα της κολύμβησης και του κάνοε καγιάκ εν όψει της σεζόν που ακολουθεί.

Η αρχή θα δοθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου με την ομάδα του κάνοε καγιάκ, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και τον Μανόλη Αγγελάκη να είναι ο υπεύθυνος προπονητής.

Την Παρασκευή (4/10) θα ακολουθήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της κολύμβησης, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνοι προπονητές είναι ο Κώστας Νικολαντωνάκης (εθελοντής), η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Λίλιαν Φορσούθ.

Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις για το Τμήμα του κάνοε καγιάκ θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (16:30-18:00) και Σάββατο (11:00-12:30) και της κολύμβησης κάθε Παρασκευή (13:30-14:30) και Σάββατο (13:30-14:30). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SPECIAL OLYMPICS
ΤΡΙ17/01/2023

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ 2022

Το Τμήμα Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκίνησε την λειτουργία του το 1992, παρέχοντας τη δυνατότητα σε παιδιά …

Περισσοτερα
SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ15/12/2022

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Ε.Α. ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Σε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία έλαβαν μέρος αθλητές από το Τμήμα Ειδικής Αθλησης …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ