Αρχή για το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics

Το Τμήμα Ειδικής Άθλησης (Τ.Ε.Α.) Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ξεκινά το πρόγραμμά του στα αθλήματα της κολύμβησης και του κάνοε καγιάκ εν όψει της σεζόν που ακολουθεί.

Η αρχή θα δοθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου με την ομάδα του κάνοε καγιάκ, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας και τον Μανόλη Αγγελάκη να είναι ο υπεύθυνος προπονητής.

Την Παρασκευή (4/10) θα ακολουθήσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες της κολύμβησης, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Υπεύθυνοι προπονητές είναι ο Κώστας Νικολαντωνάκης (εθελοντής), η Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και η Λίλιαν Φορσούθ.

Να σημειωθεί πως οι προπονήσεις για το Τμήμα του κάνοε καγιάκ θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη (16:30-18:00) και Σάββατο (11:00-12:30) και της κολύμβησης κάθε Παρασκευή (13:30-14:30) και Σάββατο (13:30-14:30). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ