Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics: Χρυσό ο Ραϊσάκης

Στον Βασίλη Ραϊσάκη ανήκει η πρώτη μεγάλη επιτυχία στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να κατακτήσει την Τετάρτη (29/6) την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 25μ. ύπτιο.

 

Παράλληλα, εξαιρετική ήταν η προσπάθεια και από τον Κώστα Γαροφαλάκη που τερμάτισε στην 3η θέση, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο.
Οι επιτυχίες πάντως για την εθνική ομάδα κολύμβησης special Olympics και τη χανιώτικη αποστολή που συμμετέχει στη διοργάνωση, δεν περιορίστηκαν μόνο στους δύο αθλητές, καθώς και η Ευαγγελία Φαραντάκη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, τερμάτισε στην 4η θέση στο αγώνισμα των 50μ. ελεύθερο.

 

Για τις επιτυχίες των τριών αθλητών του, ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Κώστας Νικολαντωνάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ωστόσο ότι και τις επόμενες ημέρες των αγώνων θα μπορούσαν να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες, αν και «επιτυχία» αποτελεί σίγουρα η παρουσία των παιδιών σε αυτή την πολύ σπουδαία διοργάνωση, που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ