Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics: Χρυσό ο Ραϊσάκης

Στον Βασίλη Ραϊσάκη ανήκει η πρώτη μεγάλη επιτυχία στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics που πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να κατακτήσει την Τετάρτη (29/6) την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 25μ. ύπτιο.

 

Παράλληλα, εξαιρετική ήταν η προσπάθεια και από τον Κώστα Γαροφαλάκη που τερμάτισε στην 3η θέση, κατακτώντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο.
Οι επιτυχίες πάντως για την εθνική ομάδα κολύμβησης special Olympics και τη χανιώτικη αποστολή που συμμετέχει στη διοργάνωση, δεν περιορίστηκαν μόνο στους δύο αθλητές, καθώς και η Ευαγγελία Φαραντάκη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, τερμάτισε στην 4η θέση στο αγώνισμα των 50μ. ελεύθερο.

 

Για τις επιτυχίες των τριών αθλητών του, ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Κώστας Νικολαντωνάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ωστόσο ότι και τις επόμενες ημέρες των αγώνων θα μπορούσαν να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες, αν και «επιτυχία» αποτελεί σίγουρα η παρουσία των παιδιών σε αυτή την πολύ σπουδαία διοργάνωση, που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ