Σειρά για τις Νεανίδες στο Πανελλήνιο

Ενα νέο πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού δίνει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 του μήνα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο και Σόλο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζιτζικαλάκη και Τζουβαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ17/05/2018

ΜΕ 19 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΙΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 19 κοριτσιών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα συμμετάσχει την Κυριακή 20 Μαΐου στην Ημερίδα Ορίων Αστεριών Καλλιτεχνικής …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ08/05/2018

ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με την κατάκτηση της 3ης θέσης γιόρτασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων που …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ