Σειρά για τις Νεανίδες στο Πανελλήνιο

Ενα νέο πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού δίνει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 του μήνα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο και Σόλο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζιτζικαλάκη και Τζουβαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ07/08/2018

ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία είχαν τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στη Γλασκώβη όπου διεξάγεται το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ05/08/2018

4Η ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ Η ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ (VID)

Μετά την Νικολέτα Παπαγεωργίου, η Ολγα Κουργιαντάκη κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ