Σειρά για τις Νεανίδες στο Πανελλήνιο

Ενα νέο πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού δίνει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 του μήνα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο και Σόλο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζιτζικαλάκη και Τζουβαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/03/2019

ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΟΠΕΝ

Η 4η θέση σε κόμπο και ελεύθερο ομαδικό ήταν οι καλύτερες που εξασφάλισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ07/03/2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΠΕΝ

Με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ξεκίνησε την Πέμπτη στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ καλλιτεχνικής κολύμβησης. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ