Σειρά για τις Νεανίδες στο Πανελλήνιο

Ενα νέο πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού δίνει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 του μήνα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο και Σόλο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζιτζικαλάκη και Τζουβαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/12/2018

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ12/10/2018

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ, ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Στην Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Γυναικών, η οποία την προσεχή Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο Κολυμβητήριο Αγίου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ