Σειρά για τις Νεανίδες στο Πανελλήνιο

Ενα νέο πολύ σημαντικό αγωνιστικό ραντεβού δίνει η ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς αρχής γενομένης από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 του μήνα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατηγορίας Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους κυνηγώντας τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις. Συγκεκριμένα, ο ΝΟΧ πρόκειται να παρουσιάσει χορογραφίες σε Ομαδικό, Κόμπο, Ντουέτο και Σόλο.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Κρομμυδάκη, Μαρκουλάκη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Παπαδοκωνσταντάκη, Τζιτζικαλάκη και Τζουβαδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ22/07/2018

ΞΑΝΑ 4Η Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΖΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟ

Οπως και την προτελευταία, έτσι και την τελευταία μέρα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή για τις Χανιώτισσες αθλήτριες στο Παγκόσμιο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ21/07/2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ 4Η Η ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗΝ 8Η ΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Νέες πολύ σημαντικές διακρίσεις κατάφεραν να πετύχουν με την Εθνική μας ομάδα τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ