Σημαντικές συναντήσεις για τον Δημ. Λειψάκη στην Αθήνα

Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών εξελίχθηκε να είναι εφ’ όλης της ύλης και περιλάμβανε συζήτηση για όλα ουσιαστικά τα θέματα που αφορούν τόσο τον Ναυτικό Ομιλο, όσο και το κολυμβητήριο Χανίων.

Ειδικότερα όπως τονίστηκε από το κ. Αυγενάκη η διαδικασία για το οργανόγραμμα που έχει τεθεί σχετικά με την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου προχωρά κανονικά και από την πλευρά του υφυπουργού εκτιμάται ότι προς τα τέλη Οκτωβρίου θα είναι σε φάση να ξεκινήσει η δημοπράτηση του έργου.

Ενα μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε επίσης στο πετρέλαιο, ζήτημα που εξελίσσεται απ’ ό,τι φαίνεται σε μείζον για τον Ναυτικό Ομιλο εν όψει του χειμώνα που ακολουθεί. Οπως επεσήμανε στον κ. Λειψάκη ο Λευτ. Αυγενάκης, από την πλευρά του θα κάνει ό,τι θεσμικά είναι δυνατόν προκειμένου το κολυμβητήριο να μπορεί να λειτουργεί κανονικά και οι αθλητές να μη στερηθούν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν.

Για το θέμα αυτό αναμένονται αποφάσεις στην πορεία του χρόνου.

O κ. Αυγενάκης επεσήμανε ακόμα ότι προς τα τέλη του Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να δοθούν τα χρήματα που περιμένουν τα σωματεία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από το στοίχημα, εξέλιξη που κρίνεται ως πολύ σημαντική.

Τέλος, η συνάντηση επιβεβαίωσε ξανά την πολύ καλή σχέση που επικρατεί μεταξύ του υφυπουργείου Αθλητισμού και ειδικότερα του κ. Αυγενάκη με το προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και τον πρόεδρο, Δημήτριο Λειψάκη.

Από ‘κει και πέρα, ο κ. Λειψάκης με την ευκαιρία του τουρνουά του ΣΕΔΥ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, Μιχάλη Σκαλοχωρίτη με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διαιτησία και το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1.

Ακόμη, ο κ. Λειψάκης είχε μία πολύ σημαντική συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Στέφανο Αυγουλέα με τον οποίο συζητήθηκε οτιδήποτε αφορά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Να σημειωθεί τέλος πως ο κ. Λειψάκης δεν έχασε την ευκαιρία και παρευρέθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ευχόμενος στο νέο προπονητή, Μάνθο Βουλγαράκη, καλή δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ24/11/2022

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί την κατάσταση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 30ής Νοεμβρίου 2022 για την ανάδειξη νέου …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ18/11/2022

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί τον κατάλογο μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς αρχαιρεσίες, οι οποίες θα διεξαχθούν στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ