Σήμανε το ξεκίνημα στο παγκόσμιο της Αιγύπτου για Σκυλουράκη, Δημουλιό

Την πρώτη τους συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων/νεανίδων που διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είχαν η Χριστιάνα Σκυλουράκη και ο Θανάσης Δημουλιός.

Επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αλλά και το ταλέντο της, η Σκυλουράκη, κατάφερε να ξεχωρίσει στον τελικό των 400μ. επιφάνεια, τερματίζοντας στην έκτη θέση με χρόνο 3.26.63. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στον προκριματικό όπου είχε περάσει επίσης ως έκτη με 3:28.72.

Από την πλευρά του, ο Δημουλιός συμμετείχε στον προκριματικό των 100μ. επιφάνεια όπου βρέθηκε στην ένατη θέση -και εκτός τελικού- με 37.94.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τους δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκεται στην Αίγυπτο, ο προπονητής τους, Ηλίας Καλαμαρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ09/12/2019

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Με ιδιαίτερα γρήγορες επιδόσεις ξεκίνησε η σεζόν για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μιας και το Σάββατο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ05/12/2019

ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η αυλαία των υποχρεώσεων για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης ανοίγει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου με την πραγματοποίηση ημερίδας που πραγματοποιείται …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ