Σήμανε το ξεκίνημα στο παγκόσμιο της Αιγύπτου για Σκυλουράκη, Δημουλιό

Την πρώτη τους συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων/νεανίδων που διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είχαν η Χριστιάνα Σκυλουράκη και ο Θανάσης Δημουλιός.

Επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αλλά και το ταλέντο της, η Σκυλουράκη, κατάφερε να ξεχωρίσει στον τελικό των 400μ. επιφάνεια, τερματίζοντας στην έκτη θέση με χρόνο 3.26.63. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στον προκριματικό όπου είχε περάσει επίσης ως έκτη με 3:28.72.

Από την πλευρά του, ο Δημουλιός συμμετείχε στον προκριματικό των 100μ. επιφάνεια όπου βρέθηκε στην ένατη θέση -και εκτός τελικού- με 37.94.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τους δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκεται στην Αίγυπτο, ο προπονητής τους, Ηλίας Καλαμαρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/06/2020

ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ: «ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ»

Αναφορά στον 32χρονο σήμερα Χανιώτη πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη, πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Το αφιέρωμα αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ