Συνέδριο επιμόρφωσης προπονητών κολύμβησης

Συνέδριο επιμόρφωσης προπονητών κολύμβησης διοργανώνει το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (11-13/10) η Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων και οι προπονητές-τριες κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο προπονητής κολύμβησης και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης. Θέμα της ομιλίας του θα είναι ο «ετήσιος προγραμματισμός του κολυμβητή Απόστολου Παπαστάμου για το πανευρωπαϊκό-παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2019».

Το συνέδριο γίνεται από την ΚΟΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την επιστημονική άνοδο, τη βελτίωση και την επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης. Τόπος διεξαγωγής είναι το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το ΣΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και το επιστημονικό δυναμικό του προγράμματος Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence», που υλοποιεί η Αναγέννηση και Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το ISN.

Εκτός του κ. Τζιλιβάκη, βασικοί ομιλητές θα είναι ο επί πολλές δεκαετίες επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας κολύμβησης της Ιταλίας και καθηγητής στο επιστημονικό κέντρο COMI της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο εργοφυσιολόγος κ. Marco Bonifazi, αλλά και ο κ. Marco Lancissi, προπονητής της Εθνικής ομάδας κολύμβησης της Ιταλίας και ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας στο έδαφος.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΕ θα απευθύνει ο Α’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, ενώ πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής (και φυσικά εκ των ομιλητών) είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/11/2019

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 6Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Με επιτυχία πήραν μέρος οι Χανιώτες αθλητές στην 6η διεθνή συνάντηση Λεμεσού (6th International Limassol Swim Meet), που διοργανώθηκε το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ08/11/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ 6Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕΣΟΥ

Με τη συμμετοχή 15 αθλητών, 10 κοριτσιών και 5 αγοριών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος σε μια διεθνή διοργάνωση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ