Συνέδριο επιμόρφωσης προπονητών κολύμβησης

Συνέδριο επιμόρφωσης προπονητών κολύμβησης διοργανώνει το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (11-13/10) η Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων και οι προπονητές-τριες κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο προπονητής κολύμβησης και ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τζιλιβάκης. Θέμα της ομιλίας του θα είναι ο «ετήσιος προγραμματισμός του κολυμβητή Απόστολου Παπαστάμου για το πανευρωπαϊκό-παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2019».

Το συνέδριο γίνεται από την ΚΟΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την επιστημονική άνοδο, τη βελτίωση και την επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης. Τόπος διεξαγωγής είναι το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το ΣΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και το επιστημονικό δυναμικό του προγράμματος Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence», που υλοποιεί η Αναγέννηση και Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το ISN.

Εκτός του κ. Τζιλιβάκη, βασικοί ομιλητές θα είναι ο επί πολλές δεκαετίες επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας κολύμβησης της Ιταλίας και καθηγητής στο επιστημονικό κέντρο COMI της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο εργοφυσιολόγος κ. Marco Bonifazi, αλλά και ο κ. Marco Lancissi, προπονητής της Εθνικής ομάδας κολύμβησης της Ιταλίας και ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας στο έδαφος.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΕ θα απευθύνει ο Α’ αντιπρόεδρος, Γιώργος Κατσαρός, ενώ πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής (και φυσικά εκ των ομιλητών) είναι ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/05/2020

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος επιλέχθηκε από την ATHENS VOICE προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ποια θα είναι τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ