Σε τρεις σημαντικές δράσεις η ομάδα Κανόε Καγιάκ και SUP

Τρεις σημαντικές αγωνιστικές δράσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου για τους αθλητές της ομάδας SUP και Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι πιο σπουδαίες είναι στον 2ο Ανοικτό Αγώνα Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου και στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP Ανοικτού Τεχνικού Αγώνα Μεσαίων Αποστάσεων 6 χιλιομέτρων.

Ειδικότερα, στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα SUP ο Ν.Ο. Χανίων λαμβάνει μέρος με 4 αθλητές, που είναι οι Στέφανος Αβερκίου, Αριστείδης Μαρκαντωνάκης, Ιωάννης Κυριακάκης και Αθανάσιος Μαρκαντωνάκης.

Από την άλλη, συμμετοχή στον 2ο Ανοικτό αγώνα διάπλου στη Διώρυγατης Κορίνθου στο αγώνισμα καγιάκ (Κ1) σπριντ 6.000μ. θα έχουν οι Χρήστος Μεταξάς, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Κωνσταντίνα Σαράντου, Ελένη Αλειφέρη και Γεωργία Γέρου.

Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη δράση για τους αθλητές του τμήματος κανόε καγιάκ και συγκεκριμένα πρόκειται για έναν αγώνα… πρόκλησης μακριά από το νερό! Πρόκειται για τη διοργάνωση «Sfakia Vertical Run 2017», ένας αγώνας έκρηξης, δύναμης και αντοχής 4,5 χλμ., εκ των οποίων τα 690μ. είναι υψομετρική με αφετηρία το Λουτρό του Δήμου Σφακίων. Σε αυτόν τον αγώνα θα συμμετάσχουν εκ μέρος του ΝΟΧ οι Ιωάννης Κουριδάκης, Ιωάννης Τζανακόπουλος, Ιωάννης Αντωνίου, Αναστάσιος Μελεμενής, Γεώργιος Σηφάκης, Γεώργιος Καράκης, Ελευθέριος Πολυχρονάκης και Κλειώ Καράκη. Συνοδός των αθλητών είναι ο έφορος, κ. Νικόλαος Κουριδάκης.

Σημειώνεται ότι Χρυσός Χορηγός του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων παραμένει η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΣΑΒ05/01/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Μαζικές κλήσεις σε αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. Ειδικότερα, οκτώ αγόρια και κορίτσια …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ13/11/2018

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων είχε την… τιμητική του όσον αφορά τις προσκλήσεις που κατέφθασαν για αθλητές του από την Ελληνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ