Σε ημερίδα η ομάδα της Τεχνικής

Αγωνιστική δραστηριότητα για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία το Σάββατο 16 Ιουνίου θα συμμετάσχει στην ημερίδα κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Οι αγώνες πρόκειται ν’ αποτελέσουν την τελευταία πρόβα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη ενόψει της συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τη διαδικασία της ημερίδας, ο Ν.Ο.Χ. θα επιδιώξει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να είναι αρκετά σημαντικός.

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής: Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Σαλεβουράκης, Βερναδάκης, Γαλάνης, Λούτας, Πλατσιδάκης, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Λουράκης, Ανδρεάδης, Ευρύκλεια Βερυκάκη, Δημητριάδη, Ηλιάκη, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Μαντά, Παπαγεωργίου, Νίκη Πατεράκη, Αντωνία Πατεράκη, Σπυριδάκη, Σταγάκη, Ψαρουδάκη, Κουκουβίτη και Κρητικάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ