Σε αγώνες αξιολόγησης Πολυχρονάκης, Φραγκόπουλος και Μαρώπις

Σε αγώνες αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ θα λάβουν μέρος τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για την συμμετοχή τους στους διεθνείς αγώνες που θα γίνουν στην Κύπρο τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, αυτοί που θα συμμετάσχουν, είναι οι Σπύρος Πολυχρονάκης, ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα για καμπ προετοιμασίας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στους διεθνείς αγώνες Olympics Hopes που θα πραγματοποιηθούν στην Μπρατισλάβα (11-15/9), Γιώργος Φραγκόπουλος και Ιβάνα Μαρώπις.

Οι αγώνες αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.  Συνοδός είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Αγγελάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Κανόε Καγιάκ & SUP ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τα μαθήματα όλων των τμημάτων του από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Τα τεστ για τα νέα τμήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 18.00-20:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Τα μαθήματα για τα τμήματα εκμάθησης ξεκινούν κανονικά από 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 15:30 -17:30. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος, ο κ. Μανώλης Αγγελάκης.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ν.Ο.Χ., Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα. Τηλ. 28210-96078.

Αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο επίσημος χορηγός του, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

Επίσης ο Ν.Ο. Χανίων και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ ευχαριστούν θερμά το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Xανίων, τον κ. Περβολαράκη Γεώργιο, τον κ. Χατζηδάκη Νεκτάριο και τον κ. Μπερτάκη Ανδρέα για την ευγενική τους προφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ20/09/2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Σε μια νέα αποστολή λαμβάνει μέρος η ομάδα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οκτώ αθλητές και αθλήτριες θα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ06/09/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΠ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε καγιάκ, η παρουσία στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Σπύρο Πολυχρονάκη ο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ