Σε αγώνες αξιολόγησης Πολυχρονάκης, Φραγκόπουλος και Μαρώπις

Σε αγώνες αξιολόγησης της Εθνικής ομάδας κανόε καγιάκ θα λάβουν μέρος τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για την συμμετοχή τους στους διεθνείς αγώνες που θα γίνουν στην Κύπρο τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, αυτοί που θα συμμετάσχουν, είναι οι Σπύρος Πολυχρονάκης, ο οποίος θα παραμείνει στην Αθήνα για καμπ προετοιμασίας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στους διεθνείς αγώνες Olympics Hopes που θα πραγματοποιηθούν στην Μπρατισλάβα (11-15/9), Γιώργος Φραγκόπουλος και Ιβάνα Μαρώπις.

Οι αγώνες αξιολόγησης θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.  Συνοδός είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Αγγελάκης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι το τμήμα Κανόε Καγιάκ & SUP ξεκινά τις εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών, καθώς και τα μαθήματα όλων των τμημάτων του από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Τα τεστ για τα νέα τμήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά στις 18.00-20:00 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Τα μαθήματα για τα τμήματα εκμάθησης ξεκινούν κανονικά από 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 15:30 -17:30. Απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και άνω. Υπεύθυνος, ο κ. Μανώλης Αγγελάκης.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ν.Ο.Χ., Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα. Τηλ. 28210-96078.

Αρωγός του τμήματος κανόε καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο επίσημος χορηγός του, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES.

Επίσης ο Ν.Ο. Χανίων και ο σύλλογος γονέων κανόε καγιάκ ευχαριστούν θερμά το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Xανίων, τον κ. Περβολαράκη Γεώργιο, τον κ. Χατζηδάκη Νεκτάριο και τον κ. Μπερτάκη Ανδρέα για την ευγενική τους προφορά προς το τμήμα κανόε καγιάκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ11/11/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης των πανελλήνιων αγώνων Special Olympics κανόε καγιάκ …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ08/11/2019

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα χρονιά στη λίμνη Κουρνά οι «Κορίσσιοι» διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ