Σαββατοκύριακο με Κορίσσιους αγώνες στον Κουρνά

Στην λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου θα καταγραφεί αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση σε επίπεδο κανόε καγιάκ και SUP, με τη διοργάνωση των Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων.

Πιστός στο ραντεβού του, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποιεί και φέτος τη διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός κάθε φθινόπωρο στη λίμνη Κουρνά. Συνολικά, στους αγώνες παίρνουν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ ξεχωριστοί όπως πάντοτε είναι οι αγώνες για τα Special Olympics, που φέτος φέρνουν στα Χανιά 70 περίπου αθλητές, μεταξύ άλλων από χώρες όπως η Φιλανδία, η Λιθουανία και η Γερμανία.

Για το Σάββατο, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 5 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή η εκκίνηση δίνεται στις 9 το πρωί και η λήξη στη 1 το μεσημέρι.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται εκτός από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, από την περιφέρεια Κρήτης, την περιφερειακή ενότητα Χανίων, την ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ, την κυπριακή ομοσπονδία κανό, το σύλλογο γονέων και φίλων κανόε καγιάκ, τα Special Olympics Hellas, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και το Ναύσταθμο Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΔΕΥ11/11/2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης των πανελλήνιων αγώνων Special Olympics κανόε καγιάκ …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ08/11/2019

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΝΑ

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμα χρονιά στη λίμνη Κουρνά οι «Κορίσσιοι» διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ