Σαββατοκύριακο με Κορίσσιους αγώνες στον Κουρνά

Στην λίμνη Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου θα καταγραφεί αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση σε επίπεδο κανόε καγιάκ και SUP, με τη διοργάνωση των Κορίσσιων διασυλλογικών αγώνων.

Πιστός στο ραντεβού του, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πραγματοποιεί και φέτος τη διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός κάθε φθινόπωρο στη λίμνη Κουρνά. Συνολικά, στους αγώνες παίρνουν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες από 14 σωματεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ ξεχωριστοί όπως πάντοτε είναι οι αγώνες για τα Special Olympics, που φέτος φέρνουν στα Χανιά 70 περίπου αθλητές, μεταξύ άλλων από χώρες όπως η Φιλανδία, η Λιθουανία και η Γερμανία.

Για το Σάββατο, οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 11.30 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 5 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή η εκκίνηση δίνεται στις 9 το πρωί και η λήξη στη 1 το μεσημέρι.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται εκτός από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, από την περιφέρεια Κρήτης, την περιφερειακή ενότητα Χανίων, την ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ, την κυπριακή ομοσπονδία κανό, το σύλλογο γονέων και φίλων κανόε καγιάκ, τα Special Olympics Hellas, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου και το Ναύσταθμο Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ19/06/2020

KΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αξιολόγηση των σωματείων με βάση το προηγούμενο έτος. …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ18/06/2020

ΣΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ Ο ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ

Πρόσκληση σε έναν αθλητή κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τον Παρασκευά Κονταξάκη, κατέφθασε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ